tüpü patlar inşallah
@Forumdash yeni dizi bulmuş onun ismini söyleyecekti hala bekliyoruz sanırım diziyi tek başına bitirip öyle açıklayacakFilme daha başyamadık sanırım @Forumdash
Biraz arada verebiliriz@Forumdash yeni dizi bulmuş onun ismini söyleyecekti hala bekliyoruz sanırım diziyi tek başına bitirip öyle açıklayacak
bu filmi izleyelim bugün istersen
Ya kötü çıkarsa diye kalite kontrol etmem gerek Sonra diline düşmek istemem@Forumdash yeni dizi bulmuş onun ismini söyleyecekti hala bekliyoruz sanırım diziyi tek başına bitirip öyle açıklayacak
Aynen kız doğru dedin. O yuzden dizinin adını vermedim dün gece Ama ilk bölümü birazdan izlicem. Aslında biraz senlik. Sen de heycanlanBiraz arada verebiliriz
Dizi güzel olsa başlarız diyecem ama sen pancar motoru gibi gidiyorsun @Forumdash
Sen niye izliyon söylede birlikte izleyelim @destereYa kötü çıkarsa diye kalite kontrol etmem gerek Sonra diline düşmek istemem
Aynen kız doğru dedin. O yuzden dizinin adını vermedim dün gece Ama ilk bölümü birazdan izlicem. Aslında biraz senlik. Sen de heycanlan
Kötü çıkarsa diye sizin dilinizi çekemem
Bu film işine ara verelim ozaman dizilere odaklanalım artık @destere bitirmesi gereken onca dizisi var@Forumdash yeni dizi bulmuş onun ismini söyleyecekti hala bekliyoruz sanırım diziyi tek başına bitirip öyle açıklayacak
harika bir karar tamda öyle demeni bekliyordum filmlere ara verelim sıkıldık )Bu film işine ara verelim ozaman dizilere odaklanalım artık @destere bitirmesi gereken onca dizisi var
Ama güzel bir etkinlik oldu yanı @OzaN bizi etiket etmedine gelince utanır @Forumdashharika bir karar tamda öyle demeni bekliyordum filmlere ara verelim sıkıldık )
daha izleyeceğiz tümden terketmiyoruz sadece ara veriyoruz hele en iyi film adaylarından üçü duruyor onlarında altyazısı çıkınca kesin izleyelim oscar başlamadan tüketiriz sanırımAma güzel bir etkinlik oldu yanı @OzaN bizi etiket etmedine gelince utanır @Forumdash
Sizle güzel bir film etkinliği yaşadık ve puanlarda hemen hemen uyuştuk
Olur cnm bakarızdaha izleyeceğiz tümden terketmiyoruz sadece ara veriyoruz hele en iyi film adaylarından üçü duruyor onlarında altyazısı çıkınca kesin izleyelim oscar başlamadan tüketiriz sanırım
Bunu demeseydin soracaktim izlemediğimiz 2-3 film nolcak diye @Çiğdem-harika bir karar tamda öyle demeni bekliyordum filmlere ara verelim sıkıldık )
daha izleyeceğiz tümden terketmiyoruz sadece ara veriyoruz hele en iyi film adaylarından üçü duruyor onlarında altyazısı çıkınca kesin izleyelim oscar başlamadan tüketiriz sanırım
Hhhahah @Harunnn60 sayesinde bu smileyi gördük yine senden tabi diğer üyeler yine afallayacak @Forumdash