TRT Çocuk Çizgi Filmine Tepki Çeken Şikayet!

film seçtinizmi bugün onu söyle hogatha @Forumdash la birlikte film seçtiyseniz bende izlerim sabaha doğru :)
Sana fil yasak artık :F @Çiğdem- i çok boşlamışsın boynuz çıkıyormuş kızdan @xemrexxx görmüş :A

Seni bekliyoruz sabahtan beridir be :F @Forumdash @eskici Gaza getiriyor beni bu bir haltlar yiyordur diye :A :A :A
Yalan mııı? Hangi ülkede acaba? Sabah 5te foruma mı girilir bee :F

İşte aradığım bölüm, sonunda dizi eski rayına oturdu. :Z

Çaylak'ım nişanlanıyor. :bhr: @Çiğdem-

Aha geldi seninki :A :A

Sana fil yasak artık :F @Çiğdem- i çok boşlamışsın boynuz çıkıyormuş kızdan @xemrexxx görmüş :A

kesinlikle öyle bişey yok işler yoğun o yüzden şapamadım foruma giremedim yani :) hem sen bana güvenmiyormusun elalemi ne dinliyorsunki ? :)
Sende fark etmişsindir @xemrexxx forumu batırıp gitti :F

Sen bana boynuz takıyormuşsun @Forumdash @eskici de gaz verip durdular bu saatde ne işiymiş :A :A :A

japonyada şu an öğlen 12 civarı ordan sesleniyorum japon kızlarda harikaymış :)
halloween-girls.jpg

Sende fark etmişsindir @xemrexxx forumu batırıp gitti :F

Sen bana boynuz takıyormuşsun @Forumdash @eskici de gaz verip durdular bu saatde ne işiymiş :A :A :A
gece gece ne iş yapılır yani tek tek anlatmamı lazım :)

Ben son 3 sezondur keyif almiyorum. Ruslar girdiğinden beridir. :( Şu suya girip canlanan adamın adı neydi? O bölümler muhteşemdi bee.
Ras Al Ghul :F

Şu Dafidak geldiği sezon kaçtı onun geldiği sezonda bozuldu bu dizi :A

Günde 1 film bana ağır gelir ben ayda 1 izlesem yeter bana internetten film izlemeyi pek sevmiyorum sinemada olsa her gün izlerim ama :A
Oooo sende Sinemada hepsini izlemek zorundasın , Nette senin kontrol altında sıkıcı yerleri geçebiliyorsun :A

Ras Al Ghul :F

Şu Dafidak geldiği sezon kaçtı onun geldiği sezonda bozuldu bu dizi :A

Oooo sende Sinemada hepsini izlemek zorundasın , Nette senin kontrol altında sıkıcı yerleri geçebiliyorsun :A
Ben sinemada sıkılmam ki en sevmediğim filmi bile izleyebilirim sinema ortamını seviyorum :A :A