İşte aradığım bölüm, sonunda dizi eski rayına oturdu.Söz - 31. Bölüm 2. Fragman:
Söz bu hafta zirveden inmez.
@Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Çiğdem- @Arslan Bey @vadikızı @mesmeso61
Çaylak'ım nişanlanıyor.
İşte aradığım bölüm, sonunda dizi eski rayına oturdu.Söz - 31. Bölüm 2. Fragman:
Söz bu hafta zirveden inmez.
@Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Çiğdem- @Arslan Bey @vadikızı @mesmeso61
İşte aradığım bölüm, sonunda dizi eski rayına oturdu.
Çaylak'ım nişanlanıyor.@Çiğdem-
Sezon sonu bitsin ama, tadında kalsın. (Hiç sanmıyorum, 3. sezon da olacaktır her türlü .ss)Bundan sonraki bölümlerin ilk sezon havasında geçmesini bekliyorum.![]()
Sezon sonu bitsin ama, tadında kalsın. (Hiç sanmıyorum, 3. sezon da olacaktır her türlü .ss)
Öpmesi ne kadar güzeldi fragmanda....İşte aradığım bölüm, sonunda dizi eski rayına oturdu.
Çaylak'ım nişanlanıyor.@Çiğdem-
Darısı başımıza.Öpmesi ne kadar güzeldi fragmanda....
2.Sezon daha aksiyonlu başlamıştı ayoll tam aksineAz kaldı yetişiyorum 10 bölüm sonra oradayımDizinin ilk sezonu süperdi 9,8/10 ama ikinci sezon tempo düştü biraz sanki şuanda 20.bölümdeyim 8,3/10
Ya yok bırak 2.sezon iyi başladı da aynı tempo yok ta ki 20.bölüme kadar2.Sezon daha aksiyonlu başlamıştı ayoll tam aksine@Yiğitt
Yetiş az kalmış haftaya pazartesiye güncel izlersin![]()
Aaa tabi bölüm sayılarından suan bakmadan hatırlayamıyorum hangi bölümlerYa yok bırak 2.sezon iyi başladı da aynı tempo yok ta ki 20.bölüme kadar20.bölüm yine ilk sezon gibi gözümü ekrandan ayıramadan izliyorum
![]()
Okumadan geçiyorum bi karikatür vardı ona baktımAaa tabi bölüm sayılarından suan bakmadan hatırlayamıyorum hangi bölümler
Ama bir durgunluğa daha ileride geçecek sonra tekrar açılacak ama büyük spoi var bu son bölümde bu sayfada dikkat et spoi yeme![]()
Bölüm yorumlarına özellikle ön izleme fragmanlardan uzak durOkumadan geçiyorum bi karikatür vardı ona baktım
Şuan dizi favorim haline geldi![]()
Çukuru çukurda bıraktım örttüm üstünü geldimBölüm yorumlarına özellikle ön izleme fragmanlardan uzak dur
Sen Çukur izliyormuydun bu arada![]()
Söz e yetiş Çukur a başlaÇukuru çukurda bıraktım örttüm üstünü geldim![]()
3.bölümde bıraktım şimdi önceliğim Söz verdiğim gibi Söz'ü bitirmek
![]()
Aynen vaktim çok yetişirim yaSöz e yetiş Çukur a başlaOda güzel dizi zaten 3.bölümden sonra açılıyor Vartolu karakterine bağlanıcaksın
![]()
İki diziyide izlemek lazım Kenanda gelecekti ama bu gidişle zor görünüyor @Yiğitt Şubat diyordu şimdi Mart diyorAynen vaktim çok yetişirim yadaha 6-7 günde söz 21 e geldi
bitince çukurdayım
![]()
@Yiğitt in yayın akişi takvimi "çıkmaz ayın son çarşambası"İki diziyide izlemek lazım Kenanda gelecekti ama bu gidişle zor görünüyor @Yiğitt Şubat diyordu şimdi Mart diyor@Forumdash
O gelene kadar kim öle kim kalaİki diziyide izlemek lazım Kenanda gelecekti ama bu gidişle zor görünüyor @Yiğitt Şubat diyordu şimdi Mart diyor@Forumdash
@Yiğitt in yayın akişi takvimi "çıkmaz ayın son çarşambası"![]()
Hahaha Aaa evet en iyisi yaz dizisi olsun diyorum hem kitle kazanır Çukur , Söz yokkanO gelene kadar kim öle kim kalaBir soğuk su bardağı uzatın Yiğidime
![]()