Star Söz - Dizi Yorumları

Sezon sonu bitsin ama, tadında kalsın. (Hiç sanmıyorum, 3. sezon da olacaktır her türlü .ss)

Ben de bu sezon sonu güzel bir final yapsın istiyorum ama reytingler çok iyi, Total'de aldığı reytingin yarısını alsa rahat rahat devam eder. O yüzden sezon sonu final yapması sürpriz olur.

Az kaldı yetişiyorum 10 bölüm sonra oradayım :A Dizinin ilk sezonu süperdi 9,8/10 ama ikinci sezon tempo düştü biraz sanki şuanda 20.bölümdeyim 8,3/10

O fragman neydi öyle! Adeta dizi yeniden doğuyor! Aksiyonu bol olacak gibi gözüküyor, ki öyle de olacak. Bir fragman daha gelirse şaşırmam. Tam anlamıyla fragman çıkmamış gibi gözüküyor.

Yavuz ile Hamit'in sarılıp sarılmaması gizemli kalsaydı iyiydi aslında. Vereceği tepki belirsiz olsaydı yani, daha iyiydi. Fragmanda dizinin adeta yeniden döneceğinin sinyali veriliyor. Ekip aksiyonlar aksiyonlar.

Ya yok bırak 2.sezon iyi başladı da aynı tempo yok ta ki 20.bölüme kadar :D 20.bölüm yine ilk sezon gibi gözümü ekrandan ayıramadan izliyorum :F
Aaa tabi bölüm sayılarından suan bakmadan hatırlayamıyorum hangi bölümler :F

Ama bir durgunluğa daha ileride geçecek sonra tekrar açılacak ama büyük spoi var bu son bölümde bu sayfada dikkat et spoi yeme :A

Aaa tabi bölüm sayılarından suan bakmadan hatırlayamıyorum hangi bölümler :F

Ama bir durgunluğa daha ileride geçecek sonra tekrar açılacak ama büyük spoi var bu son bölümde bu sayfada dikkat et spoi yeme :A
Okumadan geçiyorum bi karikatür vardı ona baktım :A

Şuan dizi favorim haline geldi :Z