ATV Aşk ve Mavi - Dizi Yorumları

Bu şarkı ilk çıktığında forumda paylaşacaktım sonra vazgeçtim. Şarkı güzelde dans bana uyumsuz gelmişti :A
Sen dansı boşver şarkıya bak bir nedeni mi var bir sebebi mi var ara sıra dolu yağar ara sıra kar şu sözlerin saçmalığına bak ya ama müzik güzel o yüzden seviyorum :A :A

Sen dansı boşver şarkıya bak bir nedeni mi var bir sebebi mi var ara sıra dolu yağar ara sıra kar şu sözlerin saçmalığına bak ya ama müzik güzel o yüzden seviyorum :A :A
hahaha okadar dinledim hiç sözleri dinlememiştim :F:F
Bundan sonra dikkat edecem sözlerede

Sinek avlayan konuda misafirler var sayende :F

yanlış yerdemi kullandım tabiri?
Benim senden ders almam gerekiyor galiba espiri konusunda. Türkçem 3 sene önce daha kötüydü. Forum sayesinde baya geliştirdim "düzgün" yazmayı :A
Yanlış yerde kullanmadında konu neden sinek avlıyor onu anlamadım sinekleri kimse yakalayamaz ki boşa uğraşmasın yani :A :A

Yanlış yerde kullanmadında konu neden sinek avlıyor onu anlamadım sinekleri kimse yakalayamaz ki boşa uğraşmasın yani :A :A
hahahahha ya gülmeye doyamadım sayende. Teşekkürler :A
Yani ben yorum yapınca ziyaretçide yoktu. Bugün baya ziyaretçi bakıyor konuya :)

Rica ederim fark-ı eskici diyelim ona da :A bu konuyu sen mi açmıştın :A
Yok. Denizdi galiba.
Ben daha 1 sene önce başladım konu açmalara. Klip ve isveç haberleri dışında açmadım henüz :A ha bide survivor vardı onu unuttum :F
Ve kutlama konuları ama onları saymıyorum :A

Yok. Denizdi galiba.
Ben daha 1 sene önce başladım konu açmalara. Klip ve isveç haberleri dışında açmadım henüz :A ha bide survivor vardı onu unuttum :F
Ve kutlama konuları ama onları saymıyorum :A
Sana bir faydası yok o zaman konunun görüntülenmesinin :A

Gizli gizli dinle ama ben bilmim :F Şey gibi babalarından gizli sigara içen çocuk gibi :F
Ama ben dinlediğim zaman profile sağa sola yansır oyüzden uzak durayım :F:F
Bir ara benim profil baya efkarlı müzik ile doluydu :A Neyseki artık her telden dinliyorum :A

Tam böyle devam et :Z Efkar dumanına mağruz kalmak istemem :A @eskici kıza kötü arkadaş olma :A
Sen sigara dedin bende o diğer kötü alışkanlığı diyeyim, hani bağımlılar kendini zor tutarya işte @eskici zayıf anımda en sevdiğim sanatçılardan birinin şarkısını paylaşınca dayanamayıp dinledim ama yarıda kapatıp dikatimi başka tarafa çevirmeyi becerebildim :F:F
İllaki arada dinlerim fakat şuan zamanı değil :A

Sen sigara dedin bende o diğer kötü alışkanlığı diyeyim, hani bağımlılar kendini zor tutarya işte @eskici zayıf anımda en sevdiğim sanatçılardan birinin şarkısını paylaşınca dayanamayıp dinledim ama yarıda kapatıp dikatimi başka tarafa çevirmeyi becerebildim :F:F
Acaba sana her dinlemediğin ay için madalya mı versem ne :A Hani dizilerde olur ya alkol bağimliları içmedikleri her ay için rehabilete için madalya alır :F

Neyse ki esprilerimle ortamı yumuşattım sonradan :A :A