Başları da güzeldi. Sonra bakİlk 15 dakika izleyemedim maalesef![]()
Başları da güzeldi. Sonra bakİlk 15 dakika izleyemedim maalesef![]()
Ay az önce atv haberde emraha efsane şarkici dendi bir de bana meryoşu abartiyor dersiniz adamlar türkiyenin gözü önünde abartiyor.ss @Çiğdem- @Forumdash @eskici
Şarkıcılığına bişey diyemem ama oyunculuğu berbat şuan bakıyorum:/ Başrol kızın oyunculuğu daha sıcak. Karşısında iyi oyuncu olsa da kızın gerçek oyunculuğunu görsek![]()
Bakın ne buldumMeryostan daha efsane oldugu kesin![]()
Maalesef unutmadım@papuleoo senin bir sözün vardı, hatırladınmı?
Bakın ne buldum![]()
Emreciğim efsane işte bak dizi gümbür gümbür devam ediyor![]()
1 sene önce konuşmuştuk mevzuyu.Maalesef unutmadımama bu aralar çok zor gibi duruyor. Sözümü er geç yerine getireceğim inşallah
![]()
Kırgınların haberinde etiketledim seni. Tam senin tarz espiri var orda
Gördüm güldürdünü de attım @Arslan Bey yapıyor bu işi ya aynı performansı senden de bekliyorumKırgınların haberinde etiketledim seni. Tam senin tarz espiri var orda![]()
Daha bildirimlere tam dalmadımGördüm güldürdünü de attım @Arslan Bey yapıyor bu işi ya aynı performansı senden de bekliyorum![]()
Sana ve foruma bu şarkıyı armağan ediyorum o zaman belki iyi gelirDaha bildirimlere tam dalmadım
yok ya benim kafa biraz dumanlı. Senin olduğun yerde bize laf söylemek olmaz
Şuan tatilin etkisiyle dolanıyorum forumda
yoo bildirim yok ama güldürü varmış
Forumun kafasıda dumanlı![]()
offf bana dinletme böyle şeyler, sonra arabesk ruhum su yüzüne çıkınca @Forumdash ın hoşuna gitmiyorSana ve foruma bu şarkıyı armağan ediyorum o zaman belki iyi gelir![]()
Yıldız abladan zarar gelmez yaofff bana dinletme böyle şeyler, sonra arabesk ruhum su yüzüne çıkınca @Forumdash ın hoşuna gitmiyor![]()
Ocak ayının nesi tehlikeli ya gül gibi ayKafam hafif dumanlı, her derdimi dökerdim
ah be ah
Ay dur kapatayım. Birini dinleyince devamı geliyor.
Ocak ayı bitsin sonra dalarım slow şarkılara
Bizim buralarda en tehlikeli ikinci aydayız
@eskici
hahaOcak ayının nesi tehlikeli ya gül gibi aybizim buralarda mart ayı tehlikeli
![]()
Sende pek intihar edecek bir hava yok güzel yaşıyorsunhahasesli güldürdün be
intihar olaylarının ve depresyonun tavan yaptığı aylar aralık ve ocak
Bu sene hayatın taktığı çelmelere inat keyifli geciriyorumda arada bi birşeyler oluyor
bugün güneşli güzel bir hava vardı![]()
Yok tabikide Allah korusunSende pek intihar edecek bir hava yok güzel yaşıyorsun![]()
İnceldiği yerden kopsun o zaman boşver takma yaşamaya devam etYok tabikide Allah korusun
Yalnız içi beni yakar dışı seni yakar diye bir tabir var. İçimde ne fırtınalar kopuyor bilemezsin ama hayatı tesbih yapmışım
şimdi bunu dedim diye ikinci şarkımı gelir acaba?![]()
Bu şarkı ilk çıktığında forumda paylaşacaktım sonra vazgeçtim. Şarkı güzelde dans bana uyumsuz gelmiştiİnceldiği yerden kopsun o zaman boşver takma yaşamaya devam etal bakalım hem bu şarkı arabesk de değil
![]()