Kafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olurbak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 58280
Kafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olurbak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
Gittiğim yer senin yanınsa koşa koşa giderim. @Çiğdem-bak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
inşallah 3ünüz de mesajlara gülerken hık diye gidersiniz
Bu hogatha nereden geliyor Hiç yakışmıyor Çiğdeme
hogatha şirinler çizgi filmden geliyor yaşlı süpürgesine binip giden bir cadoloz tıpkı çiğdem gibi
Ekli dosyayı görüntüle 58279
bak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
inşallah 3ünüz de mesajlara gülerken hık diye gidersiniz
Hahahah Aaa hayvanlar aleminde Sincap ile Fok Balığı Çizgi Film aleminde Hogatha ve Baltazar @destereKafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olur
tam birbrimiz için yaratılmışız hogathaHahahah Aaa hayvanlar aleminde Sincap ile Fok Balığı Çizgi Film aleminde Hogatha ve Baltazar @destere
Siz imkansız aşklar için yaratılmışsınız @Çiğdem-
@gözlemci de doğru diyor aslındatam birbrimiz için yaratılmışız hogatha
Güldürme beni @destere dağ bayır nasıl çıksın çocuk bildiğin fok anca yüzerek gelir@gözlemci de doğru diyor aslında
Ama @destere yılmadan bizim köye gelip dağları aşıp bana ulaşabilecektir klipteki gibi @Forumdash @Harunnn60 @Thequeer @xemrexxx