Kafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olurbak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 58280
Kafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olurbak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
Gittiğim yer senin yanınsa koşa koşa giderim.bak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
inşallah 3ünüz de mesajlara gülerken hık diye gidersiniz![]()
Bu hogatha nereden geliyorHiç yakışmıyor Çiğdeme
![]()
hogatha şirinler çizgi filmden geliyor yaşlı süpürgesine binip giden bir cadoloz tıpkı çiğdem gibi
Ekli dosyayı görüntüle 58279
bak bu da baltazar oluyor hogathanın yavuklusu gibi yani @destere ama totoşa fok balığı daha çok uyduğu için baltazar demiyoruz
inşallah 3ünüz de mesajlara gülerken hık diye gidersiniz![]()
Hahahah Aaa hayvanlar aleminde Sincap ile Fok BalığıKafasının yanına foku şopladım mı baltazarlı fok olur![]()
![]()
tam birbrimiz için yaratılmışız hogathaHahahah Aaa hayvanlar aleminde Sincap ile Fok BalığıÇizgi Film aleminde Hogatha ve Baltazar
![]()
![]()
@destere
@gözlemci de doğru diyor aslındatam birbrimiz için yaratılmışız hogatha![]()
Güldürme beni@gözlemci de doğru diyor aslında![]()
![]()
Ama @destere yılmadan bizim köye gelip dağları aşıp bana ulaşabilecektir klipteki gibi@Forumdash @Harunnn60 @Thequeer @xemrexxx