Mutlu Yıllar Harunnn60!

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara @Harunnn60 :bhr:

Riri kırmadı eski günlerin hatırına beni ama dalmış pastaya kiloları malum. :A
Ekli dosyayı görüntüle 58260
Teşekkürler Buğra'm:bhr:

doğum günün kutlu olsun @Harunnn60 nice mutlu yıllara :)
al buda hediyen gaga yine kalite kontrolü yaptırıyor :)
Gaga+s+crazy+Twit+pics+LaORY09Ze9bl.jpg
Teşekkürler destere :A Eee mutlu musun bugün çok özel bir gün sonuçta :A

Nice senelere Harun :blush: 21 e mi girdin 21 doldu mu :A @Harunnn60
Teşekkürler :bhr: 21 oldum 20 bitti. :A

Musmutlu güzel yılların olsun. :bhr:
BL0BzV.png

RnV5Ga.png

8Ybyor.jpg

vjLBAD.jpg
En iyi hediyeleri sen vermişsin kanka :D Çok teşekkürler :bhr: :Z

Teşekkürler Buğra'm:bhr:

Teşekkürler destere :A Eee mutlu musun bugün çok özel bir gün sonuçta :A

Teşekkürler :bhr: 21 oldum 20 bitti. :A

En iyi hediyeleri sen vermişsin kanka :D Çok teşekkürler :bhr: :Z
çok mutluyum mutluluktan sana dalasım geliyor :))

İyi ya 21 oldun demek , üniversite bitti miydi senin? Son senen diye hatırlıyorum :D

üç yıldır birinci sınıfı geçemedi zeka yerlerde sürünüyor kazanmış olması zaten bir tesadüftü :))

1 yıllık daha kırıştın. :A Nice mutlu kırışıkl ay yani yıllara. :A
Yüzüme iyi bakarım ben her zaman :A Thank you:bhr:

İyi ya 21 oldun demek , üniversite bitti miydi senin? Son senen diye hatırlıyorum :D
Evet bitti 2 yıl daha okuyacağım ama. .F Şimdi kpss başladı işte bitmiyor okul :F

Eee benim gibi kahrını çekecek birisi bulamazsın mutlu olman normal tatlım :A

üç yıldır birinci sınıfı geçemedi zeka yerlerde sürünüyor kazanmış olması zaten bir tesadüftü :))
Allah Allah :A Harun zeki birine benziyor ama bilemedim şimdi :A neyse yanıtı alırız ondan hindi :A

Yüzüme iyi bakarım ben her zaman :A Thank you:bhr:

Evet bitti 2 yıl daha okuyacağım ama. .F Şimdi kpss başladı işte bitmiyor okul :F

Eee benim gibi kahrını çekecek birisi bulamazsın mutlu olman normal tatlım :A
Keşke bitmeseymiş iş sıkıntısı daha kötü :A Okul sürüne sürüne bitiyor da :A

Yeni yaşın sağlık mutluluk bol eğlence getirsin inş hem reel hayatta ailenle hem buradakı ailen bizlerle @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

Hediye olarak senin için çekmiş olduğum bu videoyu tekrar vereyim hem hep senimi kıskandırıcaz birazda @destere kıskansın :A :A :A

Yeni yaşın sağlık mutluluk bol eğlence getirsin inş hem reel hayatta ailenle hem buradakı ailen bizlerle @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

Hediye olarak senin için çekmiş olduğum bu videoyu tekrar vereyim hem hep senimi kıskandırıcaz birazda @destere kıskansın :A :A :A
katy perry i silip attık:) taylorum öyle bir darbe vurduki bu sene katy e, katy kedi oldu miyavlayıp duruyor :)

Doğum günün kutlu olsun :D Nice mutlu yıllara :A

Hediyelerin. Herkese vermem bu hediyeleri değerini bil. :A @Harunnn60
2zo9lde-jpg.1745601
ataturk-sevgisi_1493238.jpg
Sen kaliteden anlarsın. :D

Dizi tarihinin en sağlam dövüş sahnesi.

Mutlu yıllar @Harunnn60 canım benim. Sevdiklerinle ve ailenle nice güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara inşallah. :bhr: :Z

68a6dc0d-94c3-4603-b610-6be3e708dc94.jpg

54665d34f6309a10e04836fc

Senden 3 ay büyükmüşüm ben şok ben iptal :A Doğum günün kutlu olsun al bu da şişko Merve'den sana hediye :F

Frambuazli-Cheesecake-84c1d034bd3.jpg

Bacılıkk 21 yaşında olduğuna mı şaşırayım yoksa aynı burç olduğumuza mı bilemedim :A

Her ne kadar çok çok sohbet muhabbet edemesekte, kaliteli güzel bir insansın. Yeni yaşının sana sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. İyiki doğdun canım benim iyiki varsın! :bhr: :love1:

Hediyelerini pc’ye geçince vereceğim bizzat :A

@Harunnn60

Çok teşekkür ederim canım:love1: Ama biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende. :A

Doğum günün kutlu olsun. @Harunnn60
Teşekkürler. ::bhr: Şu ciddiyeti azıcık bırak :A

@Harunnn60 hediyen bu doğum günün kutlu olsun @Harunnn60
Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60 Umarım sevdiklerinle güzel bir ömür geçirirsin.
Çok teşekkürler. :D

Doğum günün kutlu olsun :D Nice mutlu yıllara :A

Hediyelerin. Herkese vermem bu hediyeleri değerini bil. :A @Harunnn60
2zo9lde-jpg.1745601
ataturk-sevgisi_1493238.jpg
Sen kaliteden anlarsın. :D

Dizi tarihinin en sağlam dövüş sahnesi.

Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya. :D Bugünlerde değerini anladım gerçektenn. :A Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap. :A

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice senelere. :) @Harunnn60

oOZDvk.jpg
Senden 3 ay büyükmüşüm ben şok ben iptal :A Doğum günün kutlu olsun al bu da şişko Merve'den sana hediye :F

Frambuazli-Cheesecake-84c1d034bd3.jpg
Çok teşekkürler arkadaşlar.:Z

Bacılıkk 21 yaşında olduğuna mı şaşırayım yoksa aynı burç olduğumuza mı bilemedim :A

Her ne kadar çok çok sohbet muhabbet edemesekte, kaliteli güzel bir insansın. Yeni yaşının sana sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. İyiki doğdun canım benim iyiki varsın! :bhr: :love1:

Hediyelerini pc’ye geçince vereceğim bizzat :A

@Harunnn60
Daha küçük mü duruyorum burada yoksa? :A Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik. :A
Teşekkürler. :bhr:

Mutlu yıllar @Harunnn60 canım benim. Sevdiklerinle ve ailenle nice güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara inşallah. :bhr: :Z

68a6dc0d-94c3-4603-b610-6be3e708dc94.jpg

54665d34f6309a10e04836fc

Yine kalite kokan hediyeler vermişsin :bhr::Z:Z

bu şarkıyla yıktık katy i virane oldu kadın:)
taylorum işini bilir :)
Konumu kirletme. :)

Çok teşekkür ederim canım:love1: Ama biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende. :A

Teşekkürler. ::bhr: Şu ciddiyeti azıcık bırak :A

Çok teşekkürler. :D

Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya. :D Bugünlerde değerini anladım gerçektenn. :A Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap. :A

Çok teşekkürler arkadaşlar.:Z

Daha küçük mü duruyorum burada yoksa? :A Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik. :A
Teşekkürler. :bhr:

Yine kalite kokan hediyeler vermişsin :bhr::Z:Z

Konumu kirletme. :)
Tutku karakterini seviyorsun diye o kaçırdığın sahneyi yolladım