Mutlu Yıllar Harunnn60!

Dogum günün kutlu olsun :)

85b2e70422f51693ed6c904b3d8ec82c--maggie-greene-loyal-friends.jpg

Çok teşekkür ederim canım:love1: Ama biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende. :A

Teşekkürler. ::bhr: Şu ciddiyeti azıcık bırak :A

Çok teşekkürler. :D

Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya. :D Bugünlerde değerini anladım gerçektenn. :A Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap. :A

Çok teşekkürler arkadaşlar.:Z

Daha küçük mü duruyorum burada yoksa? :A Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik. :A
Teşekkürler. :bhr:

Yine kalite kokan hediyeler vermişsin :bhr::Z:Z

Konumu kirletme. :)
Yorumlarınla, konuşmalarınla daha büyük duruyorsun 23 bekliyordum :A Haklısın valla bacılık bundan sonra daha sık konuşalım :bhr:

Hediyelere geçelim ;

text.gif

images

b6a912be1fe802153aaf1366a65c01e5.jpg

Frenzy+Premiere+72nd+Venice+Film+Festival+vhPlKodxZytl.jpg
tulinozen-3.jpg

Çok teşekkür ederim canım:love1: Ama biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende. :A

Teşekkürler. ::bhr: Şu ciddiyeti azıcık bırak :A

Çok teşekkürler. :D

Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya. :D Bugünlerde değerini anladım gerçektenn. :A Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap. :A

Çok teşekkürler arkadaşlar.:Z

Daha küçük mü duruyorum burada yoksa? :A Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik. :A
Teşekkürler. :bhr:

Yine kalite kokan hediyeler vermişsin :bhr::Z:Z

Konumu kirletme. :)
Konunu açmaya gelicektim açtığım konularda daha uzun süslüyorum :A ama açıldığını görünce 1 saat sonra geldim :A

Geçen yıl açtığım konu dün gibi aklımda bu 1 yıl nasıl böyle geçmiş jet hızıyla :A

Yorumlarınla, konuşmalarınla daha büyük duruyorsun 23 bekliyordum :A Haklısın valla bacılık bundan sonra daha sık konuşalım :bhr:

Hediyelere geçelim ;

text.gif

images

b6a912be1fe802153aaf1366a65c01e5.jpg

Frenzy+Premiere+72nd+Venice+Film+Festival+vhPlKodxZytl.jpg
tulinozen-3.jpg
Off enfes hediyeler vermişsin harikasın gerçekten.😱:Z:oley:

O ışıldayan şeyi nasıl yaptım. :F
Dogum günün kutlu olsun :)

85b2e70422f51693ed6c904b3d8ec82c--maggie-greene-loyal-friends.jpg
Harika bir hediye vermişsin. :D Doğuramadı bu kadın da bi. :A

Konunu açmaya gelicektim açtığım konularda daha uzun süslüyorum :A ama açıldığını görünce 1 saat sonra geldim :A

Geçen yıl açtığım konu dün gibi aklımda bu 1 yıl nasıl böyle geçmiş jet hızıyla :A
21 yaş için düşüncelerini tavsiyelerini alalım canım tecrübelerini yaz buraya bakayım :A Biraz ablalığını konuştur. :A

21 yaş için düşüncelerini tavsiyelerini alalım canım tecrübelerini yaz buraya bakayım :A Biraz ablalığını konuştur. :A
Dokunduğum her yer ışıldıyor beybisi :A

Ben foruma geldiğimde 22 yaşın daydım ergenlikten artık çıkıyorsun tam genç kız yada genç delikanlı aşaması 25 e kadar son gençlik dönemini iyi değerlendir , ergenlik hallerini daha sergileme o dönem bitti ama hemen olgunluğada geçme çünkü olgunluğa geçin ce bu gen çlik yaşını çok arayacan :A

25 den sonra orta yaş dönemi başlıyor . bu 3 yılını güzel değerlendir ne büyük hatalar yap nede ağır başlı moda bürün , orta ateşte eğlenerek bu yaşların kıymetini sür
:Z:Z:Z

tebrikle la @Harunnn60 sana egoların çarpışmasını hediye eidyorum haa buradaki senin zeynep @Dosi olan zeynep değil bizim forumun cadolozları @Çiğdem- dosi ve @vadikızı bu tarz şeylerde üzerlerine alınıp ümitlenebiliyorlar :A aslında olabilir de madem @destere nin yerinde gözün var sana da bir hogatha lazım :A
id+ego+superego.jpg

Ego ego diye diye millet beni egolu zannetmeye başladı. :F Teşekkürler. :A @Çiğdem-
@destere
tebrikle la @Harunnn60 sana egoların çarpışmasını hediye eidyorum haa buradaki senin zeynep @Dosi olan zeynep değil bizim forumun cadolozları @Çiğdem- dosi ve @vadikızı bu tarz şeylerde üzerlerine alınıp ümitlenebiliyorlar :A aslında olabilir de madem @destere nin yerinde gözün var sana da bir hogatha lazım :A
id+ego+superego.jpg
Ortadakı bebek fazla kaba Haruna oranla ama Şu Zenci oğlan tam @Harunnn60 lık Cevap vermiş :F :F :F

id+ego+superego.jpg
vayy ırkçı şimdi sen zenci kardeşlerimize süper egolumu dedin :)

Ego ego diye diye millet beni egolu zannetmeye başladı. :F Teşekkürler. :A @Çiğdem-
@destere
giphy.gif