Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm@xemrexxx ara sıra uğrayıp espri patlatıp gidiyor galiba.
Delirtmeyin beniForumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
4.Sıra @Harunnn60 ın kayışlarını zorlayabilir @XanTier @destere
Hafta sonu görünüp kaçıyor neyse ki.Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
Forumu batırıp gidiyor desek daha doğruHafta sonu görünüp kaçıyor neyse ki.
bir türlü ciddiye alınamadık kaç yıl oldu ben ona yanarım
Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
@xemrexxx yi tebrik ediyorum ama dördüncü sıradaki şahsa özel tebrik yolluyorum hakettiği yeri almış kerata )Delirtmeyin beni
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazımO zaman bu haftada @Çiğdem- 'i erkek sandım derim
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazım
Yöneticiye iftiradan ban alıp şutlanırsınO zaman bu haftada @Çiğdem- 'i erkek sandım derim
sesli güldümYöneticiye itiraftan ban alıp şutlanırsın
@xemrexxx geliyor @destere e bana laf atıp üstümüzden prim sağlayıp gidiyor 4 yıldır kanımızı kuruttu @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdashbir türlü ciddiye alınamadık kaç yıl oldu ben ona yanarım
@xemrexxx yi tebrik ediyorum ama dördüncü sıradaki şahsa özel tebrik yolluyorum hakettiği yeri almış kerata )
Darbe yaptık , banladıksesli güldüm
Asıl yöneticinin kendisi banlı zaten
Vartolu'nun selena dizisine dahil olması kadar saçma
her geldiğinde kafasına bir oklava geçirsen bir daha kolay kolay uğramaz tosbağa@xemrexxx geliyor @destere e bana laf atıp üstümüzden prim sağlayıp gidiyor 4 yıldır kanımızı kuruttu @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
4-5 gün rahatız neyseki cnm gelecek hafta sonuna kadarher geldiğinde kafasına bir oklava geçirsen bir daha kolay kolay uğramaz tosbağa
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazım
bak bu muhteşem olur yani gerçek olmasada hayali bile güzel madem hayal bari sevgili sayısını arttır mesela üç alman kız bulmuş olsun@destere alman sevgili yapmış derim o zaman H.o.