Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm@xemrexxx ara sıra uğrayıp espri patlatıp gidiyor galiba.![]()
Delirtmeyin beniForumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
4.Sıra @Harunnn60 ın kayışlarını zorlayabilir![]()
![]()
@XanTier @destere
Hafta sonu görünüp kaçıyor neyse ki.Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
![]()
@XanTier @destere
Forumu batırıp gidiyor desek daha doğruHafta sonu görünüp kaçıyor neyse ki.![]()
bir türlü ciddiye alınamadık kaç yıl oldu
Forumun durgunluğunda @xemrexxx in olmayışınında nekadar etkili olduğu tekrar belli oldu bence cnm
![]()
@XanTier @destere
@xemrexxx yi tebrik ediyorum ama dördüncü sıradaki şahsa özel tebrik yolluyorum hakettiği yeri almış kerataDelirtmeyin beni![]()
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazımO zaman bu haftada @Çiğdem- 'i erkek sandım derim![]()
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazım![]()
Yöneticiye iftiradan ban alıp şutlanırsınO zaman bu haftada @Çiğdem- 'i erkek sandım derim![]()
Yöneticiye itiraftan ban alıp şutlanırsın![]()
![]()
![]()
@xemrexxx geliyor @destere e bana laf atıp üstümüzden prim sağlayıp gidiyor 4 yıldır kanımızı kuruttubir türlü ciddiye alınamadık kaç yıl olduben ona yanarım
@xemrexxx yi tebrik ediyorum ama dördüncü sıradaki şahsa özel tebrik yolluyorum hakettiği yeri almış kerata)
Darbe yaptık , banladıksesli güldüm
Asıl yöneticinin kendisi banlı zaten
Vartolu'nun selena dizisine dahil olması kadar saçma![]()
her geldiğinde kafasına bir oklava geçirsen bir daha kolay kolay uğramaz tosbağa@xemrexxx geliyor @destere e bana laf atıp üstümüzden prim sağlayıp gidiyor 4 yıldır kanımızı kuruttu![]()
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
4-5 gün rahatız neyseki cnm gelecek hafta sonuna kadarher geldiğinde kafasına bir oklava geçirsen bir daha kolay kolay uğramaz tosbağa![]()
hep aynı espri tutmaz başka alanlardan pot kırman lazım![]()
bak bu muhteşem olur yani gerçek olmasada hayali bile güzel@destere alman sevgili yapmış derim o zamanH.o.