Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

İkisi de çirkin, bakımsız ve sakallı tipler. Sevmem öyle tipleri, kirli sakallı olsaydı olabilirdi ama yok yok olamazdı. Yaşlılar. :(
Arzu'da hiçbir şey yapamıyor gerçekten gıcık oldum ya. :( Yeni bölümde de yine yanlış yapıyor. Ben olsam bu 2'sini de eşşek sudan gelinceye kadar döverdim :F

Bizim ev ahali her diziyi izlediği için bizde az çok konuyu biliyoruz :A Kırgınlara bile bakıyorlar. :( @Çiğdem-

Son 3-4 bölüme bakmamıştım dedim bakayım Youtube'de çok karşıma çıkıyor çünkü. :A @MasacRE- @sokak sanati @Ahmed Arzu'cuyum ben bu arada :A
@destere Çiğdem bile ecünnü dizisini izleyecek, sen hala izlemedin yuh sana :A
Harun'un diziyi izlediğini de buradan öğrendim, maşallah o kadar çok yorum yapıyor ki yorum konularına. :A
Harunda yeni başlamış :A

@destere i karıştırma o bakmasın :A :A :A

Ayol Çiğdem dolunay mıdır nedir bir çakma ergen dizisini bile izledi, yorum bile yaptı her hafta :A :A Kız yeniliğe açık artık :A
Ona bakarsan kiralik aşk bile izledi. CW zaten ergen dizileri izliyor alişik bünyesi :A Bu dizi sadece entrika dolu:A Neyse izlesin sonuçta benim şirketin dizisi :A:Z

Kadın bence o yolun yolcusu. Namuslu görünüp her önüne gelen ile işi pişirecek seviyede valla çok tehlikeli hiç sevmem böylelerini.:A

bölümümüz hayırlı olsun @Çiğdem- i çatlatmalı nice güzel bölümlere inşallah:bhr:

İnşallah bebeğim @Çiğdem- de bizden feyz ala ala izlemeye başlayacak :A

Kalitenin konusunu açtım diğer dizi başlıklarındaki gibi yanlış mı olmuş ? :( @mrt-06

1. BÖLÜM

Bizde başladık, geliyoruz. :Z

Oya'ya bayıldım, zaten dizide Gökçe Bahadır'ı duyunca izlemeye karar vermiştim. Sonra çok dizim olduğu için vazgeçtim ama direnemedim. Merve bölüme damga vurdu, ilk başta baya sevsem de sonlarda iticileşti. Tabi Aslıhan Gürbüz efsanesi döktürmüş, artı olarak geliyor bize. :Z Arzu yani Tülin Özen'i ilk kez izliyorum, yüzü tanıdık. Tatlı kadın, oyunculuğu da güzelmiş. Rolüne oturmuş. :D Pelin'i sevmedim, açık ara dizinin en iticisi karakteri. Bade İşçil'i de öyle pek tanımam, oyunculuğu da iyi sayılır yani. :D

Seyhan. 😱 Mert Fırat bu kadar yakışıklı mıymış? Ay Yapım değdiğini best model yapıyor. :A Diğer ekip de güzeldi, ilk bölüm biraz tanıtım bölümü gibi olmuş. Açılacaktır daha.

Hikaye güzel, gençlik yıllarında Oya'ya yaptıkları üzdü. Oya bu yapılana rağmen iyi konuşuyor bunlarla, ben muhattaba dahi girmezdim. :T:

2. bölüme geçtim. :X

Öksürük tuttu bir geçmedi :( Bir çorba filan yap hayrına :A

@destere Çiğdem bile ecünnü dizisini izleyecek, sen hala izlemedin yuh sana :A

Şu an şoktayım sen ve kaliteli dizi. 😱 :A

Sen bunu izlersen eğer Diriliş, Edho filan aksiyon diziler biter :F
@Harunnn60 Hatrına baktım ilk 2 bölümünü izledim tam ecünnü dizisi gerçekten :A

Erkek Oyuncular inanılmaz yetersiz kalmış İçerde den Alyanak normal konuşma sesine alışamadım dizide inanılamz pasif kalmış , Kavak Yellerinden Efenin abiside naptığı belli değil figuran gibi takılıyor :A Mervenin sadece kocasının eli ayağı düzgün ama dizinin en mal karakteri bukadar mal bir adam olamaz :A

Ecünnülerde al birini vur ötekine :F Ezelde olan şebnem şarısın kız Mervenin kocasıyla birlikte dizinin en mal 2.karakteri :A Diğer Tulin Özer dizide ne amaçla takılıyor hiçbir etkisi yok bir yaşlı kadın v ardı her dizide figuran olurdu çay çorba içerdi bu kadında her bölüm bir şey içip öyle baksın diye takılıyor :A Gökçe Bahadırı Hayat Bilgisinden sonra hiç beğenmiyorum en son Adı Efsane Dizisinde takmıştım kendisine çok mal bir rolu vardı aynı mallığı bu dizidede sürdürüyor bilinçlimi seçiyor bu rolleri :A Aslıhan Gürbüz Yani Merve Aslıhanda öyle sevdiğim birisi değil ama tüm karakterleri ele alınca tek kızlar değil erkekleride yanı dizinin tek izlenebilir karakteri gibi görünüyor :A :A :A

@Aserat Kendi uyarlama dizisinde neden Merve yapmış beni daha iyi anladım dizinin tek elle tutulan ve tek öne çıkan karakteri olmuş diğerleri mallık yarışı yapıyor :A Kızından Erkeğine hepsini vur birbirine sadece kızları değil erkekleride beğenmedim :A :A :A

Erkek Oyuncular inanılmaz yetersiz kalmış İçerde den Alyanak normal konuşma sesine alışamadım dizide inanılamz pasif kalmış , Kavak Yellerinden Efenin abiside naptığı belli değil figuran gibi takılıyor :A Mervenin sadece kocasının eli ayağı düzgün ama dizinin en mal karakteri bukadar mal bir adam olamaz :A

Ecünnülerde al birini vur ötekine :F Ezelde olan şebnem şarısın kız Mervenin kocasıyla birlikte dizinin en mal 2.karakteri :A Diğer Tulin Özer dizide ne amaçla takılıyor hiçbir etkisi yok bir yaşlı kadın v ardı her dizide figuran olurdu çay çorba içerdi bu kadında her bölüm bir şey içip öyle baksın diye takılıyor :A Gökçe Bahadırı Hayat Bilgisinden sonra hiç beğenmiyorum en son Adı Efsane Dizisinde takmıştım kendisine çok mal bir rolu vardı aynı mallığı bu dizidede sürdürüyor bilinçlimi seçiyor bu rolleri :A Aslıhan Gürbüz Yani Merve Aslıhanda öyle sevdiğim birisi değil ama tüm karakterleri ele alınca tek kızlar değil erkekleride yanı dizinin tek izlenebilir karakteri gibi görünüyor :A :A :A

@Aserat Kendi uyarlama dizisinde neden Merve yapmış beni daha iyi anladım dizinin tek elle tutulan ve tek öne çıkan karakteri olmuş diğerleri mallık yarışı yapıyor :A Kızından Erkeğine hepsini vur birbirine sadece kızları değil erkekleride beğenmedim :A :A :A
Gülmekten öldüm ya çok komik değerlendirmeler yapmışsın :F :F Ama haklısın. :A

2 bölüm mü izledin. 😱 Beğendin o zaman 2.bölümü de izlediysen. :D 3.bölüme geçersin o zaman. :D

kaliteden anlamadığın belli çiğdoş :D