Çolak'ın diziye devam etmesi için bir anahtar oldu. Bir anda oğlunun ölümü başka bir boyuta geçirdi kendisini.Bu sezona büyük bir titizlik ile şunu hazırlıyorlardı düşman olarak ama @Yiğitt ler korktuğu için diziden aniden çıkarıldı
Çolak'ın diziye devam etmesi için bir anahtar oldu. Bir anda oğlunun ölümü başka bir boyuta geçirdi kendisini.Bu sezona büyük bir titizlik ile şunu hazırlıyorlardı düşman olarak ama @Yiğitt ler korktuğu için diziden aniden çıkarıldı
Diziye başlamana çok sevindim ablacım izle pişman olmayacaksın ben bir kaç bölüm geride kaldım yetişmeye çalışıyorum ya
Dizi şimdilik süper gidiyor evde olmanın avantajıyla 6.bölümü de bitirdim Tekrara tüm diziler düşüyor illa ki olağan şey yeter ki düşman aynı ama heyecanlar farklı olsun. Bu arada Çolak'ın ölüp yerine başka bir düşman yada ölmeden bir düşman daha yapmaları daha güzel olur bence Dizi şuanda nasıl bilmiyorum ama ben epey gerideyimBende askerden geldikten sonra bir haftada falan yetişmiştim diziye, ilk sezon çok güzeldi. Bu sezon tekrara düşmeye başlayıp sıktı biraz ama izletiyor hala, pişman olmazsın.
Dizi şimdilik süper gidiyor evde olmanın avantajıyla 6.bölümü de bitirdim Tekrara tüm diziler düşüyor illa ki olağan şey yeter ki düşman aynı ama heyecanlar farklı olsun. Bu arada Çolak'ın ölüp yerine başka bir düşman yada ölmeden bir düşman daha yapmaları daha güzel olur bence Dizi şuanda nasıl bilmiyorum ama ben epey gerideyim
Duygu yüklü bir fragman olmuş. Ama değişim iyidir dizide.
Çolak'ın diziye devam etmesi için bir anahtar oldu. Bir anda oğlunun ölümü başka bir boyuta geçirdi kendisini.
İzledim son bölümü29. BÖLÜM
Fena bölüm değildi, niyeyse eski tadını alamıyorum. Yavuz'un başa geçmesi ve eski operasyonlara devam etmesi lazım. İlişkileri de geriye attılar, o da önemli etken tabi. Eylem & Fethi zaten az görüyoruz, Nazlı & Ateş kayboldu gitti. Çevre önemli.
Kodu alabilecek mi bakalım Yavuz, Agah'tan? Pek sanmıyorum o roketin düşeceğini, bir şey olur yine kurtarırlar.
Ben açtım bile, konuyu yerine taşı.Konusunu da açacaktım da üşendim, Türkiye'de bir ilk.
Agah'ın öldüğü yazıyor özette ama ölmemiş de olabilir. Türk ajanı çıkacağı belli aslında ama çok gizem yapmaya çalışıyorlar. Kısır döngü içerisine girdiler, senaryo tıkandı sanki. Füzeyi havada patlatmaları da ilginç olacak.Konu çok klişe olmadı mı ya? Agah ölmeyecek ve ileride Yavuz bir tehlikeyle burun buruna gelince onu kurtaracak ve böylece Türk ajanı olduğu ortaya çıkacak.
Konu çok klişe olmadı mı ya? Agah ölmeyecek ve ileride Yavuz bir tehlikeyle burun buruna gelince onu kurtaracak ve böylece Türk ajanı olduğu ortaya çıkacak.
Dizi bu sezon hep kendini tekrar ediyor zaten. Savaşçı'dan aldığım tadı bundan bir türlü alamadım.Agah'ın öldüğü yazıyor özette ama ölmemiş de olabilir. Türk ajanı çıkacağı belli aslında ama çok gizem yapmaya çalışıyorlar. Kısır döngü içerisine girdiler, senaryo tıkandı sanki. Füzeyi havada patlatmaları da ilginç olacak.
Bana öyle geliyor ki Ethem çok özenmiyor bu diziye. Yoksa bu kadar klişe bir dizi yazmaz o. Sanki bitirseler de kurtulsa havasındayım gibi yazıyor.Agah'ın ölmeyeceği kesin gibi bir şey ama Ethem'in bunu güzel bir şekilde anlatacağını ve bağlayacağını düşünüyorum. Poyraz Karayel'de, Poyraz'ın nasıl ölmediğini ve aylarca neden ortalıkta gözükmediğini çok güzel anlatmıştı. O kadar başarılı olmasa bile güzel bir şekilde anlatacaktır o kısımları.
Tamamen kurguya kaçılmış, o yüzden. Hayali bir şehir üzerinden kurgu yapılmış, Çolak'tan başka bölücü güç yok. Senaryo derinliği olmalıydı, hatta bu ilk sezon yapılmalıydı, planlanması gerekiyordu. Bu nedenden dolayı kendini tekrar eden bir diziye dönüştü birden.Dizi bu sezon hep kendini tekrar ediyor zaten. Savaşçı'dan aldığım tadı bundan bir türlü alamadım.
Bana öyle geliyor ki Ethem çok özenmiyor bu diziye. Yoksa bu kadar klişe bir dizi yazmaz o. Sanki bitirseler de kurtulsa havasındayım gibi yazıyor.
Dizi bu sezon hep kendini tekrar ediyor zaten. Savaşçı'dan aldığım tadı bundan bir türlü alamadım.
Bana öyle geliyor ki Ethem çok özenmiyor bu diziye. Yoksa bu kadar klişe bir dizi yazmaz o. Sanki bitirseler de kurtulsa havasındayım gibi yazıyor.