boşuna çırpınışların hogathamla etle tırnak gibiyizkız @destere sana baka baka fatih ürek e dönüştü çocuk artık kulak asmasa nolur![]()
senin gülün çiğdemin jensen oğlanı oluyor artıkboşuna çırpınışların hogathamla etle tırnak gibiyizsanırım o tırnak oluyor arada bir bize geçiriyor tırnağı ama olsun gülü seven tırnağına katlanır
)
hogatham varken jensenler bana işlemezsenin gülün çiğdemin jensen oğlanı oluyor artık![]()
o işlemleri @Harunnn60 üzerinde uygula bence taklit ediyormuş beni @Çiğdem- ablam öyle dedihogatham varken jensenler bana işlemezama yokluğunda tabiki bir takım işlemlerden geçirip değerlendirebiliriz
![]()
@Harunnn60 ın gözü @destere nin koltuğundahogatham varken jensenler bana işlemezama yokluğunda tabiki bir takım işlemlerden geçirip değerlendirebiliriz
![]()
Hahah Aaa o orada zaten bizi bekliyor siz nasılsa birbirinşizi taklit ediyorsunuz 2 keçi siz oluniki keçi var orada @mrt-06 yı da mı çağırdın![]()
şu an @destere yi jkim tepikliyor bölümüne bak hadi ben kaçtımHahah Aaa o orada zaten bizi bekliyor siz nasılsa birbirinşizi taklit ediyorsunuz 2 keçi siz olun![]()
![]()
![]()