çözerse faruk çözer zaten bu işiKurtulduda şüphede çekti üstüne Faruk araştırıyor valla
çözerse faruk çözer zaten bu işiKurtulduda şüphede çekti üstüne Faruk araştırıyor valla
çözerse faruk çözer zaten bu işi
şu ipek sinirlerimi tavana çıkarmayı başardı yine sinsirella
güzel bi plan kurup konağı basarız abla top bendeÖldürmende yardım ederim seve seve
güzel bi plan kurup konağı basarız abla top bende
BİTANESİN ABLAM 🙂
delirmezse iyidirSağol ablam bakalım haftaya neler izlicez Faruk ne yapacak Esma sultanın bu itirafı karşısında
delirmezse iyidir
yok be tabi istemez ama esmoş dinlemez kiBencede delirecek gibi kesin istemez beraber olmalarını
Kesin dinlemez ama oğlu sonuçta bakalım ne olacakyok be tabi istemez ama esmoş dinlemez ki
savaş çıkıcak savaşKesin dinlemez ama oğlu sonuçta bakalım ne olacak
savaş çıkıcak savaş
Umarım kabak süreyyaya patlamaz,bende cıkıyorum ablam yarın 8de kalkmam lazım finallerim var ben hala burdayım HAYIRLI GECELER OLSUNÖyle ama Süreyya orta yolu bulur diye düşünüyorum
ben çıkıyorum ablam görüşürüz
Umarım kabak süreyyaya patlamaz,bende cıkıyorum ablam yarın 8de kalkmam lazım finallerim var ben hala burdayım HAYIRLI GECELER OLSUN
Kafayı napalım biz tüm boydan at.Kiz but Murat oglan cook asabi bence seen @Çiğdem- @Ahmed ve @Yiğitt bir dalin suna biraz minciklayin Ekli dosyayı görüntüle 58277