Reyting iyi ama diznin içine ettiler @Harunnn60 @Thequeer
Bakamadım 2 bölümdür En son yılbaşı bölümününün yarısını izlemiştim.Reyting iyi ama diznin içine ettiler @Harunnn60 @Thequeer
Reyting iyi ama diznin içine ettiler @Harunnn60 @Thequeer
Bakamadım 2 bölümdür En son yılbaşı bölümününün yarısını izlemiştim.Reyting iyi ama diznin içine ettiler @Harunnn60 @Thequeer
Bakamadım 2 bölümdür En son yılbaşı bölümününün yarısını izlemiştim.
Yok kız Siyah Beyaz Aşk'ı izliyor sanırım
Çukura tercih ettiği diziye bakın 😕😕😕Siyah Beyaz Aşk'ı izliyorum ya, bu hafta Gülizar geliyor bir de.
Nasıl da tanıyor beni.
Sen çukura düşersin, ben siyah beyaz bir aşka.Çukura tercih ettiği diziye bakın 😕😕😕
Son bölümü bende izlemedim bakacam Tutku ile Meltem çekişmiş galiba
Sende durup durup bu fotoyu atıyorsun bana, pc arka planın bu galiba. @destere ye şikayet edeyim.
vaaaaaoooovvv Çukura bi göz atmanın vakti geldi
Hhahah Aaa sende bunu yastığının altında saklıyon herhaldeSende durup durup bu fotoyu atıyorsun bana, pc arka planın bu galiba. @destere ye şikayet edeyim.
SBA'da da bu var.
Sen hala kapma beniSiyah Beyaz Aşk'ı izliyorum ya, bu hafta Gülizar geliyor bir de.
Nasıl da tanıyor beni.
Benim bile izleyesim geldi Çukur’u
Sen hala kapma beni
Benim bile izleyesim geldi Çukur’u
Seyirci çekmenin yolları @Yiğitt öğren ayollvaaaaaoooovvv Çukura bi göz atmanın vakti geldi
Sarıları çok sevmem ama kafayı kestim kendimce
gerçek adını verde seni de tanıyalım 😉Sarıları çok sevmem ama kafayı kestim kendimce
hogathamın sap koleksiyonu var ama kendisi için değil bunlar , arkadaşlarına armağan ediyor geneldeSende durup durup bu fotoyu atıyorsun bana, pc arka planın bu galiba. @destere ye şikayet edeyim.
SBA'da da bu var.
Avut sen kendini.hogathamın sap koleksiyonu var ama kendisi için değil bunlar , arkadaşlarına armağan ediyor genelde
avutma değil gerçek bunlar hogathamın rüyalarındaki beyaz beygire binmiş karizmatik şahsiyet benden başkası değilAvut sen kendini.
Yalnız o benim @Çiğdem- atsana benim atlı fotomu, destere intihar etsin.avutma değil gerçek bunlar hogathamın rüyalarındaki beyaz beygire binmiş karizmatik şahsiyet benden başkası değil
biliyorum zaten bunlar hep hain codminin aramızı açma planları oysa bizim kalplerimiz yapışık hiç bir kuvvet ayıramaz hogatha
biliyorum zaten bunlar hep hain codminin aramızı açma planları oysa bizim kalplerimiz yapışık hiç bir kuvvet ayıramaz hogatha
Yiğit dikkat etsin sen Kaan ile Atacana beddua ediyordun gidin diye gittilerYalnız o benim @Çiğdem- atsana benim atlı fotomu, destere intihar etsin.