Yani @destere nin beni kıskandığını mı söylemeye çalışıyorsun? 😱Yiğit dikkat etsin sen Kaan ile Atacana beddua ediyordun gidin diye gittiler
Yani @destere nin beni kıskandığını mı söylemeye çalışıyorsun? 😱Yiğit dikkat etsin sen Kaan ile Atacana beddua ediyordun gidin diye gittiler
sanırım bahsettiğin resim buYalnız o benim @Çiğdem- atsana benim atlı fotomu, destere intihar etsin.
benim beddua ettiğim ayakta kurur iki vakte kadar yıldırım çarpar pişmiş tavuğa döner bedduam çok kuvvetlidirYiğit dikkat etsin sen Kaan ile Atacana beddua ediyordun gidin diye gittiler
Hahahahshshshshshshshs malesef enişte sana kötü haber, bu değilsanırım bahsettiğin resim bu
@Yiğitt tam bir hayalleri süsleyen prensmiş gerçekten
Hahahahshshshshshshshs malesef enişte sana kötü haber, bu değil
Hayranlarımdan biri atsın şu atlı fotomu da destereyi de aşık edip size rakip çıkarayım.sanırım bahsettiğin resim bu
benim beddua ettiğim ayakta kurur iki vakte kadar yıldırım çarpar pişmiş tavuğa döner bedduam çok kuvvetlidir
Yeterince rakip yokmuş gibiHayranlarımdan biri atsın şu atlı fotomu da destereyi de aşık edip size rakip çıkarayım.
Yeterince rakip yokmuş gibi
@Thequeer İle takıl diyecem ama aynı kategoridesinizHayranlarımdan biri atsın şu atlı fotomu da destereyi de aşık edip size rakip çıkarayım.
Kanka sana bu işlerin inceliklerini anlatayım bi ara hatırlat bana@Thequeer İle takıl diyecem ama aynı kategoridesiniz
İkiniz erkeksiniz birini karşı tarafa geçti aynı kurvardan çıkmak için ama diğeride karşıya geçince bu seferde iki kız olarak yine aynı kategoride kaldınız
inandırıcılıktan uzak resimleri buraya koymanın manası yok ona bakarsan bende resmimi buraya koyarımHayranlarımdan biri atsın şu atlı fotomu da destereyi de aşık edip size rakip çıkarayım.
Yok aşkım bizim ortamların detaylarını merak etme gayet standart şeyler@destere Kızabilir
Enişte Gürcistan bozdu benibaldızı kendi haline bıraktım ama bu gidişle kötü yola düşecek gibi
Yok aşkım bizim ortamların detaylarını merak etme gayet standart şeyler
Enişte Gürcistan bozdu beni