Aşkımm benimmm çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum En çok beğeneceğim hediyeyi son’a saklaman da üzdü, bi 50-100 tane daha böyle hediye isterimForumun sevilen, sayılan ve bu yılın en çıkış iyi yapan üyesi olan @Thequeer yani Baha'nın bugün doğum günü!
Kendisine yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur, aşk ve güzel günler getirmesini umuyoruz. İyi ki varsın Baha, nice güzel yıllara...
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun, nice senelere. @Thequeer
Sağol ruhsuzDoğum günün kutlu olsun.
İkili kombo yaptım, diğerlerini @Çiğdem- ve @destere versin. Onların arşivi daha kabarık.Aşkımm benimmm çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum En çok beğeneceğim hediyeyi son’a saklaman da üzdü, bi 50-100 tane daha böyle hediye isterim
Teşekkür ederim
Sağol ruhsuz
Bu tür konularda ciddi takılıyorum.Aşkımm benimmm çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum En çok beğeneceğim hediyeyi son’a saklaman da üzdü, bi 50-100 tane daha böyle hediye isterim
Teşekkür ederim
Sağol ruhsuz
3. kombo olarak ta kendini cıbıldak koysaydın ya @Çiğdem- @destere bekliyorum hadiİkili kombo yaptım, diğerlerini @Çiğdem- ve @destere versin. Onların arşivi daha kabarık.
Parlakçılığa aykırı hareketlerBu tür konularda ciddi takılıyorum.
Oyy bitanem teşekkür ederim, en çok paralı kısmına amin Müsait ol da bir ara ara artık 😳Çook güzel birisin, forumda seni en iyi ben tanırım.
Mutlu yıllar, yeni yaşın çok mu ama çok mu mutlu olasın.
Sağlık ve paralı bir yıl diliyorum.
777777777777777 kere söylesen boş, öylesin @Çiğdem-Ben parlakçı değilim, bunu 77. kere söylüyorum.
O zaman sürpriz yapıp sürpriz bir şekilde sürpriz bir yerden at Ama Barış ile aynı pozBeni direk kaçırırsın diye sürpriz kaçmasın dedim.
İstanbul'a gelince beni konuk alırsan evinde net görüntü.777777777777777 kere söylesen boş, öylesin @Çiğdem-
O zaman sürpriz yapıp sürpriz bir şekilde sürpriz bir yerden at Ama Barış ile aynı poz
Oha ne zaman 😱 Her zamannnİstanbul'a gelince beni konuk alırsan evinde net görüntü.
Avatarım sana silah çekse, yine de böyle diretebilecek misin merak ediyorum.777777777777777 kere söylesen boş, öylesin @Çiğdem-
O zaman sürpriz yapıp sürpriz bir şekilde sürpriz bir yerden at Ama Barış ile aynı poz
Boğazımı kessen de diyeceğimAvatarım sana silah çekse, yine de böyle diretebilecek misin merak ediyorum.
TeşekkürlerNice mutlu yillara Baha. iyi ki dogdun @Thequeer
Hediye yok telefonla zor oluyor
Anlaşıldı, kesim işleminden sonra çıkan kanları sana içirsem, gluk gluk eşliğinde yine dersin diyeceğini. Olaylar iğrençleşmeye başladı, Sherlock izlemeye devam edeyim ben.Boğazımı kessen de diyeceğim
Teşekkürler
İkili kombo yaptım, diğerlerini @Çiğdem- ve @destere versin. Onların arşivi daha kabarık.
Yiğit sen bakma miden bulanabilir3. kombo olarak ta kendini cıbıldak koysaydın ya @Çiğdem- @destere bekliyorum hadi
Parlakçılığa aykırı hareketler
Oyy bitanem teşekkür ederim, en çok paralı kısmına amin Müsait ol da bir ara ara artık 😳
Hshshshshs bence fazla da izlemeAnlaşıldı, kesim işleminden sonra çıkan kanları sana içirsem, gluk gluk eşliğinde yine dersin diyeceğini. Olaylar iğrençleşmeye başladı, Sherlock izlemeye devam edeyim ben.
Gecemizi aydınlattın aşkımYiğit sen bakma miden bulanabilir
Ama @Thequuer bayılıyor kendisine , alsın hayrını görsün