İyi ki Doğdun Thequeer!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Forumun sevilen, sayılan ve bu yılın en çıkış iyi yapan üyesi olan @Thequeer yani Baha'nın bugün doğum günü!

Kendisine yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur, aşk ve güzel günler getirmesini umuyoruz. İyi ki varsın Baha, nice güzel yıllara... :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc

baris-arduc-142943KG.jpg

Forumun sevilen, sayılan ve bu yılın en çıkış iyi yapan üyesi olan @Thequeer yani Baha'nın bugün doğum günü!

Kendisine yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur, aşk ve güzel günler getirmesini umuyoruz. İyi ki varsın Baha, nice güzel yıllara... :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc

baris-arduc-142943KG.jpg

Aşkımm benimmm çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum :love1: En çok beğeneceğim hediyeyi son’a saklaman da üzdü, bi 50-100 tane daha böyle hediye isterim :A

Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. :) @Thequeer
Teşekkür ederim :)
Doğum günün kutlu olsun.
Sağol ruhsuz :A

Aşkımm benimmm çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum :love1: En çok beğeneceğim hediyeyi son’a saklaman da üzdü, bi 50-100 tane daha böyle hediye isterim :A

Teşekkür ederim :)

Sağol ruhsuz :A
İkili kombo yaptım, diğerlerini @Çiğdem- ve @destere versin. Onların arşivi daha kabarık. :bhr: :A

Çook güzel birisin, forumda seni en iyi ben tanırım.
Mutlu yıllar, yeni yaşın çok mu ama çok mu mutlu olasın.
Sağlık ve paralı bir yıl diliyorum. :Z

İkili kombo yaptım, diğerlerini @Çiğdem- ve @destere versin. Onların arşivi daha kabarık. :bhr: :A
3. kombo olarak ta kendini cıbıldak koysaydın ya :bhr: @Çiğdem- @destere bekliyorum hadi :A

Bu tür konularda ciddi takılıyorum. :A
Parlakçılığa aykırı hareketler :A

Çook güzel birisin, forumda seni en iyi ben tanırım.
Mutlu yıllar, yeni yaşın çok mu ama çok mu mutlu olasın.
Sağlık ve paralı bir yıl diliyorum. :Z
Oyy bitanem teşekkür ederim, en çok paralı kısmına amin:A Müsait ol da bir ara ara artık 😳

3. kombo olarak ta kendini cıbıldak koysaydın ya :bhr: @Çiğdem- @destere bekliyorum hadi :A

Oyy bitanem teşekkür ederim, en çok paralı kısmına amin:A Müsait ol da bir ara ara artık 😳
Ben parlakçı değilim, bunu 77. kere söylüyorum. :A

Yiğit sen bakma miden bulanabilir :A :A :A

Ama @Thequuer bayılıyor kendisine , alsın hayrını görsün :A :A :A
836488_2.jpg