Selam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Luc

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
6
Puanı
4
Merhaba, ben Brezilyalıyım ve 18 yaşındayım, Brezilya TV haberleri ile ilgili bir foruma katıldım. Televizyon hakkında Türkiye'de bilgi sahibi olmaktan hoşlanıyorum, umarım aklıma gelmez, çünkü Google çevirisini kullanıyorum çünkü Türkçe konuşmayı bilmiyorum

Hello, I'm from Brazil, I participated in a forum about TV News in Brazil, I have a lot of interest in knowing about the Turkish Television, I hope you do not mind, because I use the Google translation, I want to know a lot about Turkish TV

Merhaba, ben Brezilyalıyım ve 18 yaşındayım, Brezilya TV haberleri ile ilgili bir foruma katıldım. Televizyon hakkında Türkiye'de bilgi sahibi olmaktan hoşlanıyorum, umarım aklıma gelmez, çünkü Google çevirisini kullanıyorum çünkü Türkçe konuşmayı bilmiyorum
Olá, bem-vindo fórum. Não falo português, mas uso o google tradutor. Espero que você se divirta. :A

helal olsun o nasıl translate öyle ben google ın öyle mükemmel çevirisine rastlamadım daha :)
hoşgeldin brezilya karpuzu :)
@xemrexxx şu bizim şilili kıza da söyle o da gelsin translate dağıtıyor ortalığı :)

Olá, bem-vindo fórum. Não falo português, mas uso o google tradutor. Espero que você se divirta. :A
portekizce konuşaydın bari ispanyolcadan anlamaz luc arkadaşımız :)

Google çeviri ne ara benden daha iyi Türkçe kullanmaya başladı? :) neyse hoş geldin diyelim.

helal olsun o nasıl translate öyle ben google ın öyle mükemmel çevirisine rastlamadım daha :)
hoşgeldin brezilya karpuzu :)
@xemrexxx şu bizim şilili kıza da söyle o da gelsin translate dağıtıyor ortalığı :)

portekizce konuşaydın bari ispanyolcadan anlamaz luc arkadaşımız :)
Gİttim brazilyanın resmi diline bile baktım ne diye:F Portekizce zaten:X

Sen ne dedin şimdi :A :A Aynen farklı bi hava katmış sana :A
Ne dicem hoş geldin dedim:A Bu arada
İspanyolca: Gracias
Portekizce: Obrigado
İngilizce: Thanks
Türkçe: Teşekkürler

Gİttim brazilyanın resmi diline bile baktım ne diye:F Portekizce zaten:X

Ne dicem hoş geldin dedim:A Bu arada
İspanyolca: Gracias
Portekizce: Obrigado
İngilizce: Thanks
Türkçe: Teşekkürler

gele gele luc gelmiş oysa brezilyanın kızları muhteşem hiç kız yokmuymuş şansa bak gökten kız yağsa bizim başımıza sap düşer o kadar bahtsızız :)
bizim topaç @xemrexxx portekizceyi ana dili gibi biliyordu şöyle luc a söylesede riodan üç beş kız transfer ettirse süper olurdu :)

Hello, I'm from Brazil, I participated in a forum about TV News in Brazil, I have a lot of interest in knowing about the Turkish Television, I hope you do not mind, because I use the Google translation, I want to know a lot about Turkish TV
Welcome to the club. If you have a problem, you can write to me. I hope you will be permanent. You can talk to me as much as you want.

[QUOTE = "mesmeso61, post: 3237115, member: 89203"] Bem-vindo ao clube. Se você tiver um problema, você pode me escrever. Espero que você seja permanente. Você pode me falar tanto quanto você quiser. [/ QUOTE]
Obrigado, você diria a ordem das emissoras turcas de acordo com a audiência?

Oi. :D Espero que você se divirta aqui. :X

gele gele luc gelmiş oysa brezilyanın kızları muhteşem hiç kız yokmuymuş şansa bak gökten kız yağsa bizim başımıza sap düşer o kadar bahtsızız :)
bizim topaç @xemrexxx portekizceyi ana dili gibi biliyordu şöyle luc a söylesede riodan üç beş kız transfer ettirse süper olurdu :)
Bi ara @xemrexxx nin hintli dişçi doktoru vardı noldu acep :X

Bi ara @xemrexxx nin hintli dişçi doktoru vardı noldu acep :X
onunla aram iyiydi keşke gelen öyle olsa :) @Dr. Sabahat:)

[QUOTE = "mesmeso61, post: 3237115, member: 89203"] Bem-vindo ao clube. Se você tiver um problema, você pode me escrever. Espero que você seja permanente. Você pode me falar tanto quanto você quiser. [/ QUOTE]
Obrigado, você diria a ordem das emissoras turcas de acordo com a audiência?
ocak-share.png

Son düzenleme: