Dur daha ne yapmış, izle de gör.😱Neyy aa ah Asuman ya salak bu kız salak Nazlıyı yine zor durumda bırakacak ya
Dur daha ne yapmış, izle de gör.😱Neyy aa ah Asuman ya salak bu kız salak Nazlıyı yine zor durumda bırakacak ya
Dur daha ne yapmış, izle de gör.![]()
23. BÖLÜM
Harika bölümdü, sıkmadan izlettirdi. Uzun zaman sonra böyle bir bölüm görmek sevindirdi ama reytinglerde düşüşümüz üzdü.Asuman'ın adamı vurduğu sahne ortaya çıktı, Asuman intihar etmeye kalkıştı. Deniz vazgeçirdi. Nazlı ve Ferit'in aşkı ne güzeldi, kara kedi soktular.
Ah Asuman her şey senin başının altından çıkıyor...
Bekliyorum yeni bölümü, 26. bölümüyle final yapacağı konuşuluyor. Umarım 30'u görür.
Finalde evlenmeliler ya da aşklarını ilan etmeliler.Deniz ile Asuman o sıkıcı Ferit ile nazlıdan daha eğlenceliler vlla
En azından finalinin Yılbaşında olmayacağını biliyorumFinalde evlenmeliler ya da aşklarını ilan etmeliler.![]()
Yorumlarını yap bari.Ben bu diziyi yazın az biraz takip ediyordum, şimdi okul tatildeyken ders notu çıkarırken dinliyorum diziyi, 7. bölümdeyim ama son bölümlerde olan gelişmeleri de takip ediyorum. Hatta dün son sahneyi TV'de gördüm.
Haftaya bitecek olması çok kötü, hele de 31 Aralık gibi bir günde. Bir haftalık es verip 7 Ocak'ta veda etselerdi keşke, yılbaşı ekranında güme gidecek final bölümü. Bu dizi sayesinde Özge Gürel, Öznur Serçeler ve İlayda Akdoğan gibi üç güzel ve yetenekli kadın oyuncu keşfettim, güzel oldu. Hakan Kurtaş, Türkü Turan ve Necip Memili zaten sevdiğim oyunculardır. Umarım bu saydığım oyuncular kendilerini çok özletmeden yeni ve sağlam projelerde yer alırlar.
Son sahnede de Ferit, Hakan'ı vurdu gibi anladım ben ama bakalım.
Daha izlemedim yarın bakarım . Zaten bitecek25. BÖLÜM
Son sahne güzeldi, silah bence Ferit'te patladı. Hakan da oradan tutuklanıp direk gidecek, Ferit'in karın boşluğuna falan gelip kısadan iyileşecek. Tahminim bu şekilde tabi.
Bulut'u bu bölüm bol gördük, okulların açılmasıyla ufaklık kayboldu diziden. Ara sıra görünmeye başlamıştı, bu bölüm gördük. Finalde de bolca görürüz artık son kez.Bakalım ne olacak finalde.
@Çiğdem-
Final Fragmanı:Daha izlemedim yarın bakarım . Zaten bitecek![]()
![]()
![]()
@xemrexxx de izliyordu ama bıraktımı naptı sesi kesildiFinal Fragmanı:
Ay hüzünlendim, daha o gün başlayacağını konuşuyorduk. İlk bölümü izlemiştik, sen yazın dizisi diyordun. Zaman hızlı geçiyor.![]()