Star Dolunay - Dizi Yorumları

Asuman iyi kurtuldu birde hala iyiki Fatoşun yanına koymadın diyo Denize Deniz az bile kızdı az daha kısaydı inşallah aklı başına gelir Demet kayıt etmiş Hakanın dedikleri artık ondada koz var bakalım Ferit Nazlıyı bulup yanına geldi bakalı mdaha neler olacak​
😉

23. BÖLÜM

Harika bölümdü, sıkmadan izlettirdi. Uzun zaman sonra böyle bir bölüm görmek sevindirdi ama reytinglerde düşüşümüz üzdü. :( Asuman'ın adamı vurduğu sahne ortaya çıktı, Asuman intihar etmeye kalkıştı. Deniz vazgeçirdi. Nazlı ve Ferit'in aşkı ne güzeldi, kara kedi soktular. :( Ah Asuman her şey senin başının altından çıkıyor...

Bekliyorum yeni bölümü, 26. bölümüyle final yapacağı konuşuluyor. Umarım 30'u görür. :(

23. BÖLÜM

Harika bölümdü, sıkmadan izlettirdi. Uzun zaman sonra böyle bir bölüm görmek sevindirdi ama reytinglerde düşüşümüz üzdü. :( Asuman'ın adamı vurduğu sahne ortaya çıktı, Asuman intihar etmeye kalkıştı. Deniz vazgeçirdi. Nazlı ve Ferit'in aşkı ne güzeldi, kara kedi soktular. :( Ah Asuman her şey senin başının altından çıkıyor...

Bekliyorum yeni bölümü, 26. bölümüyle final yapacağı konuşuluyor. Umarım 30'u görür. :(

Deniz ile Asuman o sıkıcı Ferit ile nazlıdan daha eğlenceliler vlla :Z:Z:Z

24. BÖLÜM

Dizi olayları artık bozmaya başladı yani genel olarak finale hazırlıyor senaristler anladığım kadarıyla. Fatoş ve Tarık'ı yakınlaştırmaları, Engin ile Japon kadını yakınlaştırmaları falan. 1 bölümde olması da gözüme battı yani. :F Nazlı ve Ferit de boşandı, finalde muazzam bir düğünle sonlanacak anladığım kadarıyla. :bhr:

25. BÖLÜM

Son sahne güzeldi, silah bence Ferit'te patladı. Hakan da oradan tutuklanıp direk gidecek, Ferit'in karın boşluğuna falan gelip kısadan iyileşecek. Tahminim bu şekilde tabi. :A

Bulut'u bu bölüm bol gördük, okulların açılmasıyla ufaklık kayboldu diziden. Ara sıra görünmeye başlamıştı, bu bölüm gördük. Finalde de bolca görürüz artık son kez. :bhr: Bakalım ne olacak finalde. :Z @Çiğdem-

Ben bu diziyi yazın az biraz takip ediyordum, şimdi okul tatildeyken ders notu çıkarırken dinliyorum diziyi, 7. bölümdeyim ama son bölümlerde olan gelişmeleri de takip ediyorum. Hatta dün son sahneyi TV'de gördüm. :D

Haftaya bitecek olması çok kötü, hele de 31 Aralık gibi bir günde. Bir haftalık es verip 7 Ocak'ta veda etselerdi keşke, yılbaşı ekranında güme gidecek final bölümü. Bu dizi sayesinde Özge Gürel, Öznur Serçeler ve İlayda Akdoğan gibi üç güzel ve yetenekli kadın oyuncu keşfettim, güzel oldu. Hakan Kurtaş, Türkü Turan ve Necip Memili zaten sevdiğim oyunculardır. Umarım bu saydığım oyuncular kendilerini çok özletmeden yeni ve sağlam projelerde yer alırlar.

Son sahnede de Ferit, Hakan'ı vurdu gibi anladım ben ama bakalım.

Ben bu diziyi yazın az biraz takip ediyordum, şimdi okul tatildeyken ders notu çıkarırken dinliyorum diziyi, 7. bölümdeyim ama son bölümlerde olan gelişmeleri de takip ediyorum. Hatta dün son sahneyi TV'de gördüm. :D

Haftaya bitecek olması çok kötü, hele de 31 Aralık gibi bir günde. Bir haftalık es verip 7 Ocak'ta veda etselerdi keşke, yılbaşı ekranında güme gidecek final bölümü. Bu dizi sayesinde Özge Gürel, Öznur Serçeler ve İlayda Akdoğan gibi üç güzel ve yetenekli kadın oyuncu keşfettim, güzel oldu. Hakan Kurtaş, Türkü Turan ve Necip Memili zaten sevdiğim oyunculardır. Umarım bu saydığım oyuncular kendilerini çok özletmeden yeni ve sağlam projelerde yer alırlar.

Son sahnede de Ferit, Hakan'ı vurdu gibi anladım ben ama bakalım.
Yorumlarını yap bari. :D

Artık tekrara düşmeye başlamıştı, bazı olaylar uzadı maalesef. Ona rağmen samimiyetiyle ve eğlencesiyle ekranlarda olması gereken işlerdeydi o ayrı. Mutlu sonla biteceği kesinleşti gibi bir şey, bende merak ediyorum. :D

25. BÖLÜM

Son sahne güzeldi, silah bence Ferit'te patladı. Hakan da oradan tutuklanıp direk gidecek, Ferit'in karın boşluğuna falan gelip kısadan iyileşecek. Tahminim bu şekilde tabi. :A

Bulut'u bu bölüm bol gördük, okulların açılmasıyla ufaklık kayboldu diziden. Ara sıra görünmeye başlamıştı, bu bölüm gördük. Finalde de bolca görürüz artık son kez. :bhr: Bakalım ne olacak finalde. :Z @Çiğdem-
Daha izlemedim yarın bakarım . Zaten bitecek :( :( :(

Dün harıl harıl Batı Ataşehir taraflarında çekim yapıyorlardı, fragmanı yetiştirmişler demek ki. Yılbaşına denk geldiği için finali böyle şarkılı türkülü geçecek demek ki bölüm, keşke daha düzgün bir şekilde final yapabilseydi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy