En iyisi Ateşböceği'ydi, ikinci buydu.Yaz ayının en iyi dizisi be![]()
![]()
![]()
En iyisi Ateşböceği'ydi, ikinci buydu.Yaz ayının en iyi dizisi be![]()
![]()
![]()
o geberdi ama bu hala yaşıyorEn iyisi Ateşböceği'ydi, ikinci buydu.![]()
Onun bitmesi bunun efsane olduğu anlamına gelmez. Hem diziden Alya ayrıldı.o geberdi ama bu hala yaşıyor![]()
![]()
![]()
devam edenlerden en iyisi diyelim ozamanOnun bitmesi bunun efsane olduğu anlamına gelmez. Hem diziden Alya ayrıldı.![]()
Yazdan kalan tek dizim zaten.
Birde @mrt-06 ın kalp atışı vardı oda devam ediyor galibaYazdan kalan tek dizim zaten.Sonuna kadar devam ederim bunun.
![]()
Benim izlediğim diyorum, yoksa ÇD-Meryem-Kalp Atışı ve Dolunay kaldı yazdan.Birde @mrt-06 ın kalp atışı vardı oda devam ediyor galiba![]()
izlediğin en kalitelisi devam ediyor işte normalBenim izlediğim diyorum, yoksa ÇD-Meryem-Kalp Atışı ve Dolunay kaldı yazdan.![]()
Fragman harika olmuş bulut artık Ferit ile Nazlida
Yakında biri duyar ve bu ortaya çıkar her türlü.Fragman harika olmuş bulut artık Ferit ile NazlidaHakan itiraf ediyor,bakalım bunu başkaları da bilecek mi
![]()
İşte o şekilde ortalık karışırYakında biri duyar ve bu ortaya çıkar her türlü.![]()
21. BÖLÜM
Nazlı evi terk etti, Ferit şaşırdı. Döner diğer bölüme yine, fazla sürmez bu ayrılık.Asuman başına belalar alıyor yine. Pelin de ortalığı karıştırmaya çalışıyor, zaten bi o eksikti.
Barda bir adamla tanıştı, onun evine gitti falan.Dün ben bakamadım bölüme Asuma neler karıştıyor acaba
Barda bir adamla tanıştı, onun evine gitti falan.Spoiler vermeyeyim, izleyince görürsün.
![]()