Star Dolunay - Dizi Yorumları

19. BÖLÜM

Hakan iyice kafayı yedi, Demet'e adam öldürttü. 😱 Valla zeki adam, iyi kullandı bu olayı. Demet de az daha söyleyecekti, neyse birkaç bölüme ortaya çıkacaktır olay. Asuman da evine taşınıyor sonunda, Deniz garibim rahatlasın. :A

20. BÖLÜM FRAGMANI:
@Çiğdem- @turkuazz

19. BÖLÜM

Hakan iyice kafayı yedi, Demet'e adam öldürttü. 😱 Valla zeki adam, iyi kullandı bu olayı. Demet de az daha söyleyecekti, neyse birkaç bölüme ortaya çıkacaktır olay. Asuman da evine taşınıyor sonunda, Deniz garibim rahatlasın. :A

20. BÖLÜM FRAGMANI:
@Çiğdem- @turkuazz

Çocuklar Duymasın yoktu Dolunayın yeni bölümünü izledim bende :Z

19.Bölüm kadar hareketli değildi ama Hakan , Demet ile uğraşmaya devam ediyor , o kadına acımıyorum vlla Hakanı tutuyorum :A

Dün güzel bi bölümdüde Asumandan fena halde sıkıldım ablasına düşmanıymş davranmasına katlanamamaya başladım şu kızı biraz değiştirsinler ya eski sevgili olayı bana saçma geldi 7 yıl boyunca aramadan doğum gününe çağırıldı diye adım atması bence hiç iyi olmadı hemde hiç😉

20. BÖLÜM

Pelin eksikti bir, @Çiğdem- in deyimiyle ecünnü geldi. :A Kız güzel aslında, hoşuma kaçtı. Ama Nazlı daha güzel. :Z Bulut görünmüyor ya, bir iki konuşup kayboluyor. Derslerinden dolayı az katılıyor anladığım kadarıyla. :( Tarık da sonunda Fatoş'a onu sevdiğini söyledi. :D Bekliyoruz yeni bölümü de. :Z

21. BÖLÜM

Nazlı evi terk etti, Ferit şaşırdı. Döner diğer bölüme yine, fazla sürmez bu ayrılık. :F Asuman başına belalar alıyor yine. Pelin de ortalığı karıştırmaya çalışıyor, zaten bi o eksikti. :(

21. BÖLÜM

Nazlı evi terk etti, Ferit şaşırdı. Döner diğer bölüme yine, fazla sürmez bu ayrılık. :F Asuman başına belalar alıyor yine. Pelin de ortalığı karıştırmaya çalışıyor, zaten bi o eksikti. :(

Dün ben bakamadım bölüme Asuma neler karıştıyor acaba