yine boş bir gurup üç tane bulabildim
Çocukların sokakta oyun oynadığı son dönem olan 90'lar birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle ,Tam 180 şarkı kıyasıya mücadele edecek .
1.Tur da 17 grup sizlerle olacak , bu gruptan 7 şarkı 2.tura ismini yazdıracak .
Ebru Gündeş - Fırtınalar
Çelik - Hercai
Reyhan Karaca - Sevdik Sevdalandık
Ferdi Tayfur - Emmoğlu
Kayahan - Emrin Olur
Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
Seda Sayan - Ah Geceler
Mansur Ark - Maalesef
Ahmet Kaya - Beni Vur
Soner Arıca - Vefasız
Adnan Şenses - Doldur Meyhaneci
elenenlere güzel olmuş haketmişlerYarın 1.Turun son 5 li grubu gelecek , İlginiz için teşekkürler
2.Tura Çıkanlar
Ebru Gündeş - Fırtınalar
Çelik - Hercai
Reyhan Karaca - Sevdik Sevdalandık
Ferdi Tayfur - Emmoğlu
Kayahan - Emrin Olur
Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
Ahmet Kaya - Beni Vur
Adnan Şenses - Doldur Meyhaneci
Elenenler
Seda Sayan - Ah Geceler
Mansur Ark - Maalesef
Soner Arıca - Vefasız
iyi olmuş zaten sevmem kendisini bekledimki ortalıkta pis insanlar çekilsin öyle gireyim foruma dedim ki iyi demişim başbaşa kaldık şimdi@Harunnn60 Seni bekledi bu saate kadar sen gelmeyince gitti
Hhaha aa gerçekten öyle @XanTier @mrt-06 yok @Harunnn60 vardı o gidince geldiniyi olmuş zaten sevmem kendisini bekledimki ortalıkta pis insanlar çekilsin öyle gireyim foruma dedim ki iyi demişim başbaşa kaldık şimdi
@Forumdash şimdi the missing gibi berbat bir diziye bulaşmıştır gözü buraları görmez artık ondan çekinmeye gerek yok kimse yokmuş gibi davranalımHhaha aa gerçekten öyle @XanTier @mrt-06 yok @Harunnn60 vardı o gidince geldin
Bizden başka şuan bir @Forumdash dolaşıyor onu halledersen başbaşa kalırız
O diziyi önermiyormuydun sen bana benmi karıştırdım .F@Forumdash şimdi the missing gibi berbat bir diziye bulaşmıştır gözü buraları görmez artık ondan çekinmeye gerek yok kimse yokmuş gibi davranalım
öyle bir hata yaptıysamda sonra kendimi diziden kurtarmak için kırk takla atmışımdır ve kurtarmışımdır ne mutlu banaO diziyi önermiyormuydun sen bana benmi karıştırdım .F
@Forumdash şimdi the missing gibi berbat bir diziye bulaşmıştır gözü buraları görmez artık ondan çekinmeye gerek yok kimse yokmuş gibi davranalım
Bende olmasam napcaktınız kız tek başınıza İsterseniz yalnız bırakayımO diziyi önermiyormuydun sen bana benmi karıştırdım .F
zaten senin gitmeni bekliyoruz ondan sonra üfff ) anlatmıyım şimdi forum bu macerayı kaldırmaz )Bende olmasam napcaktınız kız tek başınıza İsterseniz yalnız bırakayım
zaten senin gitmeni bekliyoruz ondan sonra üfff ) anlatmıyım şimdi forum bu macerayı kaldırmaz )
Aaa yok ben gidene kadar burda bekle aramızdsa oturuyorsun diye rahatım şuanBende olmasam napcaktınız kız tek başınıza İsterseniz yalnız bırakayım
birazdan pis dizisinin cazibesine dayanamaz terkeder buraları ondan sonra başlasın şenlikAaa yok ben gidene kadar burda bekle aramızdsa oturuyorsun diye rahatım şuan
Ortada mortada oturmam. Kolumuz bile değse huylanırım Ben karsınıza geçeyim. Delici bakışlarımdan yaklaşamaz bileAaa yok ben gidene kadar burda bekle aramızdsa oturuyorsun diye rahatım şuan
Yok laa Netflixin leş gibi filmi çıkmış onu izledim. Bright sakın izlme!!! Bu arada film önerisi yapın daaa.. Bu hafta film kuşaği yaptım adam akıllı bişey izleyemedim.birazdan pis dizisinin cazibesine dayanamaz terkeder buraları ondan sonra başlasın şenlik