En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | J Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Ortada mortada oturmam. Kolumuz bile değse huylanırım :F Ben karsınıza geçeyim. Delici bakışlarımdan yaklaşamaz bile:F

Yok laa Netflixin leş gibi filmi çıkmış onu izledim. Bright sakın izlme!!! Bu arada film önerisi yapın daaa.. Bu hafta film kuşaği yaptım adam akıllı bişey izleyemedim.
o bright ı ben aceleyle millete önermiştim sonra imdb puanına bakınca aklım başıma geldi bazen önermekte hızlı davranmamak lazımmış sonra insan üzülüyor :)

sen biraz bekleyip öyle başlasaydın :)bu arada greenleaf ın son iki bölümündeyim yarın başka ufuklara yelken açacağım bana yelken açacağım bir ufuk göster :)
Valla hiç aklımda yok. Bi tane doktor dizisi var onu da sen izlemezsin:X Ki ben de yaza attım zaten:X this is us izlemediysen 2.sezonuna beraber devam edelim? Haftalığa dökmuyecem diziyi ama. Şuana kadar dğşeni izleyip geri kalanı yazın yada tüm sezonu yazın izlicem:X

Valla hiç aklımda yok. Bi tane doktor dizisi var onu da sen izlemezsin:X Ki ben de yaza attım zaten:X this is us izlemediysen 2.sezonuna beraber devam edelim? Haftalığa dökmuyecem diziyi ama. Şuana kadar dğşeni izleyip geri kalanı yazın yada tüm sezonu yazın izlicem:X
tamam ben varım yarın this is us ın ikinci sezonuna başlıyoruz :) @Çiğdem- ide birinci sezona bekleriz :)

Ama Ocaktan sonra başlayacak haftalıklarda yokum:X Yazın izlicem çunku:X
Tamam bir bölüm izlim bi tanede film atarım. Neyse yarında aç değiliz:X
tam anlamadım :) yani ikinci sezonu izleyecekmiyiz izlemeyecekmiyiz ocaktan sonraki haftalık neyin nesi kafamçorba gibi oldu :)

tam anlamadım :) yani ikinci sezonu izleyecekmiyiz izlemeyecekmiyiz ocaktan sonraki haftalık neyin nesi kafamçorba gibi oldu :)
Şu ana kadar 10 bölüm filan yayınlandı sanırım. Yılbaşı tatilinden dönecekler ya 11-12-13.... diye haftalık düzene geçemem diyorum. 11.bölümü yazın izlicem:X

Bildiğin hikayeyi niye izliyorsunuz hala anlamadım :F İyi yazın izlerim:A Emmy alıca üşüşürsünüz:A
Jessica Jones , Daredevil , Iron Fıst başlayacak yakında @Harunnn60 sen ben @destere izleriz , @MasacRE- izlemedi için dışarda kalıcak :A

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar sizlere :bhr:

@destere @Harunnn60 @MasacRE-

Şu ana kadar 10 bölüm filan yayınlandı sanırım. Yılbaşı tatilinden dönecekler ya 11-12-13.... diye haftalık düzene geçemem diyorum. 11.bölümü yazın izlicem:X
tamam ilk 10 bölümü izleyelimde gerisini yaza bırak artık yazın tek başına takılırsın ben sonuna kadar giderim :)
Genelde kaliteli dizi çıkmaz @destere den :A Dark öyle 40 yılın başı çıkmış :A
sana onca güzel dizi önerdim başlamamıştın dark ın gizemli havası seni çarptı yoksa onada başlamazdın :)
netflix dizileri kaliteli oluyor ama filmleri arada bir kötü çıkabiliyor bright ın @Forumdash ı çarptığı gibi :)
ama dizilerine gözü kapalı dalabilirsin 10 dizisinden biri kötü çıkar anca :)
Bilemicem :A

bunu izleyelim mi:bhr: ilk 3 bölüm filna izlemiştim ben. İlk bölümdeki vakayı bizim Kalp Atişi dizisnde de çalmişlardı:A izlemezseniz eğer yazın izlemeye devam etcem:T: @destere

Şuan bilemedim ki cnm :F

Aslında biz Harun , MasacRE Punisher Bitirmeye Çalışıyoruz :A

bu bizim oğlan değilmi hanı bates motel deki kafadan kontak norman ? :)

Jessica Jones , Daredevil , Iron Fıst başlayacak yakında @Harunnn60 sen ben @destere izleriz , @MasacRE- izlemedi için dışarda kalıcak :A

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar sizlere :bhr:

@destere @Harunnn60 @MasacRE-
jessica jones u bekliyorum hogatha :)
sanada cicili bicili gudnayt :)