YS Dargın Çiçekler 3.Bölüm (Özel Konuk destere)

Hhahah @MasacRE- @XanTier örnekleri gibi :A :A :A İçimiz dışımız bir işte daha ne istiyorsunuz ayoll :A :A :A

Allahtan bu 2li kategoriye beni almadın :A ucundan sıyrıldım :A Neyse haftaya sana bir belalı kaynana birde @destere ye nikah sonrası bir kardeş bulalım o kardeşte sana asılsın seni taciz etsin :A :A
Biz gerçekleri dobra dobra söyleyince kütük oluyoruz, Çiğdem söyleyince içimiz dışımız bir. Ne güzel iş bee :A

Pompy’nin senaryosunda sadece ben öldüm galiba. :A @pompy

Harikamı attım yarın okuyacağım ellerine sağlık. 😳 @gözlemci
Senin oynadığın dizi finalsiz yayından kalktı adını hatırlıyorsun 2013-2014 yeni sezon başlayamayan eski rturk tarafından yayından kaldırıldı ömer tarafından

Biz gerçekleri dobra dobra söyleyince kütük oluyoruz, Çiğdem söyleyince içimiz dışımız bir. Ne güzel iş bee :A
Hahaha aa güzel özetledin vlla durumu Kütük bey :A :A :A @gözlemci
V3dRdq.jpg

Hee hiç sorma :D Bana da aynısını yaptı bir kere :A Bence Kütük maruzuna kalanlar derneği kurup birlikte yürüyelim @Çiğdem- in üzerine :F :F

Bunun çatalındaki şey de ne :A :A
bamya :)

Senin oynadığın dizi finalsiz yayından kalktı adını hatırlıyorsun 2013-2014 yeni sezon başlayamayan eski rturk tarafından yayından kaldırıldı ömer tarafından
zaten @mrt-06 in oynadığı diziler iş yapmıyor hangi dizide başrole geçtiyse o dizi çökmüştür hiç artist ışığı yok görümcemde :) ama benim geleceğim parlak pompy anlaşılabilir bir senaryoda beni değerlendirebilirsin :)

bamya :)

zaten @mrt-06 in oynadığı diziler iş yapmıyor hangi dizide başrole geçtiyse o dizi çökmüştür hiç artist ışığı yok görümcemde :) ama benim geleceğim parlak pompy anlaşılabilir bir senaryoda beni değerlendirebilirsin :)
Ya bamyadır ya da fasülye :A :A

@pompy seni pelerinli süper kahraman yapar :A Kızların sevgilisi halkın kahramanı :F

Aman aman anlayamıyorum falan deme anlamaya çalış :A Yoksa bana yada Çiğdeme tercüme ettirir :F :F @Çiğdem- :A
bir ara tercüman @Harunnn60 du :) sonra pompy den üç beş fırça yedi bir daha uğramadı pompy nin senaryolarına :) pompy diyordu bu adam benim polisiye diziyi romantik aşk dizisine çevirmiş diye :) ama haklıydıda gaga sıvayıp batırıyordu senaryoyu :)

bir ara tercüman @Harunnn60 du :) sonra pompy den üç beş fırça yedi bir daha uğramadı pompy nin senaryolarına :) pompy diyordu bu adam benim polisiye diziyi romantik aşk dizisine çevirmiş diye :) ama haklıydıda gaga sıvayıp batırıyordu senaryoyu :)
Hahahah hatırlıyorum :F :F pembe diziye çeviriyordu :A

tamamen iftira bu forumdaki en açık sözlü insanlardan biri benim:) hatta açık olan sadece sözlerim değil? yeri geldiğinde kendim bile soyunup dökünebilirim o derece şeffafım :)
Sözlerini bilmem ama diğerinde hemfikiriz :A pompyce de güzel bir dildir anlamasını bilene :A

pompy herşeyi yaparda beni ne yaptığını ben senaryoyu okuyup anlayamam orası kötü :)

Aman aman anlayamıyorum falan deme anlamaya çalış :A Yoksa bana yada Çiğdeme tercüme ettirir :F :F @Çiğdem- :A

Hahahah hatırlıyorum :F :F pembe diziye çeviriyordu :A
Halkın Polisine bir çeviri yapmıştı @Harunnn60 Muhteşem Yüzyıl izliyor gibiydik :F Beni sultan falan yapmıştı rakip sultan vardı karşımda :A :A :A

@pompy in devreleri yanmıştı ayoll çocuk zor toparladı :F :F :F @XanTier