Hazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TLsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdimama bu durumun üstesindende geliriz
)
Hazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TLsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdimama bu durumun üstesindende geliriz
)
yanında bazlamada yapacaktın söz vermiştinHazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TL![]()
![]()
Çok şey istiyorsun amayanında bazlamada yapacaktın söz vermiştin![]()
Bak sen nasılda hemen düzenlemiş mesajıgözün çıkmasın emi
Baldızın gözü dışarlarda enişteyi beğenmemiş zaten![]()
Hhahahahaha merak etme eniştecim bacım kime inanacağını bilirsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdimama bu durumun üstesindende geliriz
)
@Çiğdem- e güveniyorum zaten desteresi veya kardeşi burda dururken elalemin gözlemecisinemi kanacakHhahahahaha merak etme eniştecim bacım kime inanacağını bilir![]()
bazlamacının fotosunuda bulmuştumda şimdi kaybettim göbeği yaymış ocak başına bir bazlama çevirişi var bazlamadanda hayattanda soğutur insanıÇok şey istiyorsun ama![]()
@Çiğdem- e güveniyorum zaten desteresi veya kardeşi burda dururken elalemin gözlemecisinemi kanacak
bazlamacının fotosunuda bulmuştumda şimdi kaybettim göbeği yaymış ocak başına bir bazlama çevirişi var bazlamadanda hayattanda soğutur insanı![]()
Bilmem o ciddi söylediyse bende ciddyimdir , o İroni ise benim söylediklerimde ironi
Tanı enişteniBak her enişteye güven olmuyor
@Çiğdem-
![]()
Eniştemiz hep kendini düşünüyor insan biraz baldızını düşünür@destere @Çiğdem-
Oooo destere yine iltifatları dizmiş , bu çocuğa 6 aylık ara iyi gelmiş centilmenlikd erslerimi almış napmışhohgathamdan başkası asla olmazgözüm tek bir hogathayı görüyor başkası yalan
![]()
Yine kekledi seniOooo destere yine iltifatları dizmiş , bu çocuğa 6 aylık ara iyi gelmiş centilmenlikd erslerimi almış napmış
Şu konuya bir açıklık getirir @destere ben iltifat etti diye övdüm ama gözlemci seni kandırdı diyor anlamadım bir açıklama yapar gözüm başkasını görmüyor demiş neyin kandırması
@Çiğdem- böyle de ispiyoncu gibi olduk ama neysedestere dedi: ↑
asıl hedefi kaptıktan sonra yanlara doğru açılırız acelemiz ney
hem bu tarz şeyler hogathanın olmadığı ortamlarda konuşulmalı kızın gözü önünde kardeşine sarkmamı beklemiyorsunuz heralde? o kadar da saf değiliz
@gözlemci nin işleri
Sen ne kadar safsın
@destere i Dilenci ilemi bir tutuyorsun , Forumun Dilencisi dedin 😱😱😱Sen ne kadar safsınYoldan geçen dilenciler bile kandırabilir seni kolaylıkla
![]()
![]()
bugüne kadar aramızı bozmak için tonlarca hain geldi ve hepsi eli boş döndü