Hazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TLsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdim ama bu durumun üstesindende geliriz )
Hazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TLsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdim ama bu durumun üstesindende geliriz )
yanında bazlamada yapacaktın söz vermiştinHazır lafı açılmışken gel sana gözleme satayım 5 TL
Çok şey istiyorsun amayanında bazlamada yapacaktın söz vermiştin
Bak sen nasılda hemen düzenlemiş mesajı gözün çıkmasın emi
Baldızın gözü dışarlarda enişteyi beğenmemiş zaten
Hhahahahaha merak etme eniştecim bacım kime inanacağını bilirsaftirik gözlemeci benden alıntı yapmasa tüm izleri kapatabilirdim ama bu durumun üstesindende geliriz )
@Çiğdem- e güveniyorum zaten desteresi veya kardeşi burda dururken elalemin gözlemecisinemi kanacakHhahahahaha merak etme eniştecim bacım kime inanacağını bilir
bazlamacının fotosunuda bulmuştumda şimdi kaybettim göbeği yaymış ocak başına bir bazlama çevirişi var bazlamadanda hayattanda soğutur insanıÇok şey istiyorsun ama
kim o bazlamacı biz kimseye benzemeyiz kalitede dünya markasıyız@Çiğdem- e güveniyorum zaten desteresi veya kardeşi burda dururken elalemin gözlemecisinemi kanacak
bazlamacının fotosunuda bulmuştumda şimdi kaybettim göbeği yaymış ocak başına bir bazlama çevirişi var bazlamadanda hayattanda soğutur insanı
Bilmem o ciddi söylediyse bende ciddyimdir , o İroni ise benim söylediklerimde ironi
Tanı enişteni Bak her enişteye güven olmuyor @Çiğdem-
Eniştemiz hep kendini düşünüyor insan biraz baldızını düşünür @destere @Çiğdem-
Oooo destere yine iltifatları dizmiş , bu çocuğa 6 aylık ara iyi gelmiş centilmenlikd erslerimi almış napmışhohgathamdan başkası asla olmaz gözüm tek bir hogathayı görüyor başkası yalan
Yine kekledi seniOooo destere yine iltifatları dizmiş , bu çocuğa 6 aylık ara iyi gelmiş centilmenlikd erslerimi almış napmış
@Çiğdem- böyle de ispiyoncu gibi olduk ama neyse paçayı kurtarmak lazımdestere dedi: ↑
asıl hedefi kaptıktan sonra yanlara doğru açılırız acelemiz ney
hem bu tarz şeyler hogathanın olmadığı ortamlarda konuşulmalı kızın gözü önünde kardeşine sarkmamı beklemiyorsunuz heralde? o kadar da saf değiliz
@gözlemci nin işleri sabah demişti zaten senin mesajı değiştirip çiğdeme göstereceğim diye? benim mesajı uyduruk cümlelerle değiştirmiş tam bir iftiracı bu senarist )
Sen ne kadar safsın Yoldan geçen dilenciler bile kandırabilir seni kolaylıklaAaa doğru öyle değiştirebiliyorsun @gözlemci den beklenir
@destere i Dilenci ilemi bir tutuyorsun , Forumun Dilencisi dedin 😱😱😱Sen ne kadar safsın Yoldan geçen dilenciler bile kandırabilir seni kolaylıkla
bugüne kadar aramızı bozmak için tonlarca hain geldi ve hepsi eli boş döndü @gözlemci de onlardan biri elinden geleni ardına komasın bizi kimse ayıramaz hogatha