Çukur - 9. Bölüm Yorumları

Tarih böyle pohpohlama görmedi. Kafamda bayağı düştü dizi. bu bölümle. Yönetmen nasıl buna izin verdi aklım almıyor.

Sena vurulsa klişe yapmiş oluruz. Ama biz klişeye önem vermiyoruz artık. Sena vurdu. Senanın elini kana buladık. Artık o da tam bir koçavalı oldu :A Efferim kızıma :X

Bölüm ne kadar uzun sürdü. Dizi süreleri anormal seviyenin de üstüne çıktı. Bundan sonra hiçbir diziyi canlı olarak izlemeyi düşünmüyorum.

Diğer türlü daha kötü bence.

İnternet üzerinden 2 saatte reklamsız, sansürsüz izleyebileceğimiz diziyi televizyon başında 3-4 saatte reklamlı, sansürlü izlemek arasında çok fark var, kıyaslanamaz bence. Zaten normalde internetten takip ederim izleyeceğim dizileri, böyle heyecanlı bölümlere Tv'den bakarım. Bundan sonra tamamen internetten izlemeyi düşünüyorum.

Yok artık önizleme çok iyi:D

Bende konu açılmadı sandım açmak için girmiştim. :A

KARADAYI'dan yine bir oyuncu soktuk :A Pazartesi gecelerinin efsanevi oyuncuları yeni efsanelerle yoluna devam ediyor :A @Çiğdem- @xemrexxx

Kahraman göründü :(

Şu hapisteki Koçovalı ne zaman gelecek lan?

Kim dahil oldu yine? :A

işi gücü bıraktım 3 saattir Aras show izliyorum. Başka da sözüm yok.
Aras bu bölümde kendi yaş kategorisinde açık ara en iyi benim dedi :Z:Z:Z

Aslında İçerde de Çağatayı ezmişti ama yine bir rekabet etme durumu olabiliyordu ,ancak bu dizide Aras şuan kimseyi rekabet edecek durumda bırakmadı , çok açık şekilde en iyi genç erkek oyuncumuz . Böyle oyunculuk yok , aksiyonu mükemmel oynuyor , dramı mükemmel oynuyor , mimikleri şahane ,tekrar tekrar hayran kalıyorum
:love1::love1::love1: @MasacRE-

@MasacRE-

Vartolu'nun mezar sahnesi disinda rezalet bir bölümdü cidden.

3 saatimi bunlara ayirdigim icin hala kizginim.

Aras’tan da böyle bir racon bekliyoruz, Kenan kadar beceremez ama olsun. :A @Forumdash @Çiğdem-

Vartolu'nun mezar sahnesi disinda rezalet bir bölümdü cidden.

3 saatimi bunlara ayirdigim icin hala kizginim.
Ayy sen bakma bu kıskanc @MasacRE- @S.G.A.T. a :F

@MasacRE- Çağataya aşık olduğu için kıskanıyor Arasımı :A @S.G.A.T. desen gay Selimi tuttuğu için otomatik olarak Arası çekemiyor hep çekememezlik :A :A :A

Aras bu bölümde kendi yaş kategorisinde açık ara en iyi benim dedi :Z:Z:Z

Aslında İçerde de Çağatayı ezmişti ama yine bir rekabet etme durumu olabiliyordu ,ancak bu dizide Aras şuan kimseyi rekabet edecek durumda bırakmadı , çok açık şekilde en iyi genç erkek oyuncumuz . Böyle oyunculuk yok , aksiyonu mükemmel oynuyor , dramı mükemmel oynuyor , mimikleri şahane ,tekrar tekrar hayran kalıyorum
:love1::love1::love1: @MasacRE-

@MasacRE-
@Forumdash seti koruma altına al hogatha çok kabarmış her an sete gelip oğlana tecavüz edebilir:A