Türkiye'nin Kanalı ''Kanal D'' 24 Yaşında!

Bu belki sevdirir sana D'yi. :bhr:
maxresdefault.jpg

Kanal D ile Show'u kıyaslamak D'ye büyük hakaret. :A

Kanal D'nin içtiği suyu, yediği akşam yemeğini dahi biliyorum tabi. :bhr:

Silahı alır ağzına sokarım ve tetiği çekerim. :Z
Benim ağzıma mı sokacaksın? 😱 :A

Avatarın. :( Sen önceden böyle değildin. :(

Bu hafta forumda coşkulu bir kutlama yapacağız, Kanal D'nin 24. yaşını büyük saygıyla kutlayacağız. :bhr: :Z

Avatarım çok tatlı değil mi? :bhr:
Kutlama sevgiyle, anma ise saygıyla yapılmaz mı? :A Neyse saçma bi soru, şimdi gelelim avatarına. :A Çok kötü la; karizması yok bi kere. :A

Show TV'nin şu an 2 yapımı tutmuş şekilde, diğer günleri boş. :F Kanal D'nin maşallahı var. Perşembe, cuma +9. Çarşamba ve pazartesi +6, salı ve pazar +4,5, cumartesi de hallolacak inşallah. :bhr:

Direk alıyorsun ve beğeni yapıyorsun...
Kalp yaptım....

Şimdi eski dizileri görünce aklıma geldi. Eskiden Olgun Şimşek’in oynadığı Kapıları Açmak diye bir dizisi vardı Kanal D’nin. 10 bölüm bile sürmemişti. Ama çok güzel diziydi.

Listede izlediğim; Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Geniş Aile, İnce İnce Yasemince ve kısmen Acemi Cadı ile listede olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlememe vesile olan kanalı tebrik ediyorum. Nice uzun yayınlara...

Ben fanıyken o top dönmüyordu, sonradan güncelleme geldi dünya gibi bir şey oldu ve dönmeye başladı. :bhr: :A

Ne varmış canım logomuzda, diğer kanallar değiştirsin. Show TV'nin logosu mesela LGBT subliminal mesajı veriyor. :A @mrt-06 @Ahmed @Thequeer
Tamam tamam şakasına yapmiştim zaten. Asıl hediyen
8NAR9d.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,558
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd