Önceki bölümü daha okuyamadım yarın ikisini okuyacağım inşallah. Tabi @ömer karataş seninde senaryonu unutmadım.
pompy öyle bir anlatmışki karmaşadan seni bulamadım kendimi bile bulmam imkansızSen beni koru bee bırak ecünnüleri @pompy sürekli Göreleye katil yolluyor
En azından destek vermeye devam et @pompy i yalnız bırakmayalımpompy öyle bir anlatmışki karmaşadan seni bulamadım kendimi bile bulmam imkansız
desteğim sonsuz yeterki ne anladın diye sormasınEn azından destek vermeye devam et @pompy i yalnız bırakmayalım
Hhahah öyle okuyup bitiriyorum ama bir şey anlaşılmıyor gerçekten ama anlasak pompy dizisi olmaz zaten özelliğini yitirirdesteğim sonsuz yeterki ne anladın diye sormasın
aslında kafasında fırtınalar estiriyor pompy her konuda bilgi sahibi takdir ediyoruz ama düşüncelerini kelimelere dökerken çok hızlımı davranıyor nedendir bilinmez tüm konular birbirine giriyorHhahah öyle okuyup bitiriyorum ama bir şey anlaşılmıyor gerçekten ama anlasak pompy dizisi olmaz zaten özelliğini yitirir
Belkide bizim zeka seviyemiz pompy senaryolarını çözmeye yeterli kalmıyordur mesala uzmanlar bilim adamları okusa ödül bile verebilirler pompy e kim bilir nasıl derin mesajlar yatıyor bu senaryolarda @XanTier @mrt-06 @gözlemciaslında kafasında fırtınalar estiriyor pompy her konuda bilgi sahibi takdir ediyoruz ama düşüncelerini kelimelere dökerken çok hızlımı davranıyor nedendir bilinmez tüm konular birbirine giriyor
Kudüs konusu devam ediyor @Çiğdem- @XanTier ekibin Kudüse müdahalesinde Yılbaşı özel bölümünün son sahnesinde Hakan şantaj ediliyor Şantaj çetesi tarafından burda ekibi çek yoksa Aylin komisere yollarım @Çiğdem-
Aaa iyi bari Beşiktaşın başına bir eşy gelmiyor Fenerin gelsin birazda@S.G.A.T. Halkın Polisi ingilzler ve Amerikadan işbirliği şike soruşturması hortlatmaya çalışıyor Yeni bir şryh said isyanı için iş başına düştüler hedef yine fenerbahçe-trabzonspor maçında fenerbahçeye suikast düzenleme o kapanan dosya fenerbahçeye silahlı saldırıyı yapan hücre evi yakalanamadı içinde devlet adamları hepsine şantaj yapıldı Savcılık dosyayı kapattı ama şimdi onun hücre evi istanbulda @Çiğdem- @gözlemci @XanTier
Harundan ümit yok artık