ama ben dedim ona ben öyle diziye bulaşırsam kaçarsın dedim ve kaçtı forumdanHarundan ümit yok artık
ama ben dedim ona ben öyle diziye bulaşırsam kaçarsın dedim ve kaçtı forumdanHarundan ümit yok artık
Anlamadım ki cnm Sihirli Hayatlar yeni sezona polisiyemi olacak
Aaa evet Shirili Hayatlar az polisiyesiz oldu gerçekten Boşluktan ne zaman çıkıcam canım sıkıldı @gözlemci
Aklıma liseden yaşadığım olay geldi onu öyle yazdım lisede kızların hepsi yılbaşında aldatıldıKızların dünyası sezon finali reytingiyle kurtardı kendini
Tövbe tövbe nasıl sınıfmış o öyleAklıma liseden yaşadığım olay geldi onu öyle yazdım lisede kızların hepsi yılbaşında aldatıldı
Senin rüyalarından bile korkulur bombalar aldatmalar vso toplu aldatmayı liseden alıntıladım ardından kabusumla birleştirdim @gözlemci
ne oldu rüyanda zombi hapımı içtin Dostlar mahallesi forumda yazdığım diziydi sen yokten karakterler farklı konu aynı adamlar son sahne patlatıyordu avm için durağıSenin rüyalarından bile korkulur bombalar aldatmalar vs
bende geçen gün rüyamda annemi silahla öldürüyordum
Hahaha yok işte rüya ters çıkıyormuş anlamı zatenne oldu rüyanda zombi hapımı içtin Dostlar mahallesi forumda yazdığım diziydi sen yokten karakterler farklı konu aynı adamlar son sahne patlatıyordu avm için durağı
Aynen ters çıkıyormuş çokta şey etmemek lazım delimiyim ben niye öldüreyim Annemi@gözlemci tövbee hayırdır inşallah ablamannene bir iyiliğin dokunacak öyle derler diye biliyorum
Taksi Lazım forumdaki adı @gözlemciHahaha yok işte rüya ters çıkıyormuş anlamı zaten
Adı neydi Dostlar mahallesinin
Aynen ters çıkıyormuş çokta şey etmemek lazım delimiyim ben niye öldüreyim Annemi