Forumdaki 4.Yılın Kutlu Olsun Yiğitt !

harbiden demin @Forumdash a diyordun nesi var pompy nin diye noldu daha bir 10 saniye geçmeden sen aynı tuzağa düştün bu nasıl iştir hogatha bari arada bir kaç saat geçseydi unuturduk :)
Yani bu sular temizlenmeli bilemem. adını koyun bu işn:X

Dur ben veriyorum gazı, az sonra babanı al gel giresuna der:F
Ben konuyu geç anlama bakımından dedim benimki masum :A :A :A

Yani bu sular temizlenmeli bilemem. adını koyun bu işn:X

Dur ben veriyorum gazı, az sonra babanı al gel giresuna der:F
evet @Yiğitt i tekrar kutluyoruz :)

yok yani şimdi gelecek kendi parlaklarını ve kutlama mesajlarını arayacak bulamayacak onada ayıp olacak :) arada bir kutladığımızı hatırlasın :)

Şimdi buna karşilik benim de parlak paylaşmam gerek ama ugraşamam:A
evet @Yiğitt i tekrar kutluyoruz :)

yok yani şimdi gelecek kendi parlaklarını ve kutlama mesajlarını arayacak bulamayacak onada ayıp olacak :) arada bir kutladığımızı hatırlasın :)
@Yiğitt sizden bir şey beklemirdur zaten :F forumun parlakçı ekibi yarın süsler burayı
:A :A :A @MasacRE- Onunda güzel parlak arşivi varmış :A

zaten ben kutlayıp sıramı savdım parlak paylaşma kısmı sana ait sıranı sav bir şekilde yada hogathaya devret görevi kaçalım bu sayfadan :)
@Çiğdem- in arşivinde senden başkası yokmuş, parlak diye seni paylaşir şimdi. @Yiğitt foruma küser filan. Gerek yok :A

@Yiğitt sizden bir şey beklemirdur zaten :F forumun parlakçı ekibi yarın süsler burayı
:A :A :A @MasacRE- Onunda güzel parlak arşivi varmış :A
@MasacRE- 😱 şuan benim sana yaşattığım KÇ algısını ben de sana yaşatayım mı:A Soğuk corbaları severim:A

İyi ki gelmişsin bende iyi ki gelip tanışmışız :Z 4.Yılın kutlu olsun :bhr::bhr: Beraber nice seneleremize , birde reelde de görüşmeyi istediğim kişilerdensin sana o denli değer veriyorum :bhr::bhr:

@destere i forum kaldıramaz gerçekten :F Tek benim görmem yeterli :A
@Çiğdem- in arşivinde senden başkası yokmuş, parlak diye seni paylaşir şimdi. @Yiğitt foruma küser filan. Gerek yok :A

@MasacRE- 😱 şuan benim sana yaşattığım KÇ algısını ben de sana yaşatayım mı:A Soğuk corbaları severim:A
madem benden başka kimse yokta sayfanın başında @Yiğitt e hediye ettiği sapı nerde buldu hogatha :) benimi aldatıyor nedir çok pis şüphelenmeye başladım :)

madem benden başka kimse yokta sayfanın başında @Yiğitt e hediye ettiği sapı nerde buldu hogatha :) benimi aldatıyor nedir çok pis şüphelenmeye başladım :)
ee sen dedin ya arşivinde benden başka kimse yok diye:F Ayrıca aldatabilir, şüphen hep kafanda olsun. Şuraya Dean Winchester resmi koy nasıl eriyor:F

İyi ki gelmişsin bende iyi ki gelip tanışmışız :Z 4.Yılın kutlu olsun :bhr::bhr: Beraber nice seneleremize , birde reelde de görüşmeyi istediğim kişilerdensin sana o denli değer veriyorum :bhr::bhr:
bak bu lafına bayağı alındım gözlemci yani onu reelde görmek istiyorsunda beni görmek istemiyormusun kınıyorum seni :)

ee sen dedin ya arşivinde benden başka kimse yok diye:F Ayrıca aldatabilir, şüphen hep kafanda olsun. Şuraya Dean Winchester resmi koy nasıl eriyor:F

oğlanın en karizmatik hali bu sanırım dur bunu koyalım belki oğlandan nefret eder @Çiğdem- :)
maxresdefault.jpg

Seni görüp napacam :A Beni seni forumda da görmek istemiyorum :A
allah seni bildiği gibi yapsın umarım biz içerde hogathayla oynaşırken dolap kafana devrilir :)

oğlanın en karizmatik hali bu sanırım dur bunu koyalım belki oğlandan nefret eder @Çiğdem- :)
maxresdefault.jpg

allah seni bildiği gibi yapsın umarım biz içerde hogathayla oynaşırken dolap kafana devrilir :)
Eee ama sen geldin bi sor nasılsın :A hep biz diyelim özlettin vs :D @Yiğitt öylemi :bhr::bhr: cancağzım benim :D