5 Aralık 2017 Salı ABD Reytingleri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
chicago-med-ratings-dec-5-17.jpg

5 Aralık Salı gününün ABD reytingleri belli oldu! İşte sonuçlar;
NBC'nin fenomen yarışma programı The Voice 1.8 reyting ve 10 milyon izleyici ile günün en çok izlenen yapımı olurken reyting olarak zirve ortaklığını yine NBC yapımı Will & Grace ile paylaştı.​
TimeShowAdults 18-49 rating/shareViewers (millions)
8 p.m.The Voice (NBC)1.8/710.00
The Middle (ABC)1.2/55.78
Lethal Weapon (FOX)1.0/44.50
NCIS (CBS) – R0.9/38.41
The Flash (The CW)0.8/32.22
8:30 p.m.Fresh Off the Boat (ABC)0.9/43.76
9 p.m.Will & Grace (NBC)1.8/77.18
Black-ish (ABC)1.0/44.04
The Mick (FOX)0.8/32.44
SEAL Team (CBS) – R0.7/36.10
Legends of Tomorrow (The CW)0.6/21.61
9:30 p.m.Superstore (NBC)1.1/44.41
The Mayor (ABC)0.7/32.74
Brooklyn Nine-Nine (FOX)0.7/31.94
10 p.m.Chicago Med (NBC)1.2/46.62
Bull (CBS) – R0.6/24.73
Kevin (Probably) Saves the World (ABC)0.6/22.62
Kanal Ortalamaları;
NBCABCFOXCBSCW
Adults 18-49 rating/share1.5/50.9/30.9/30.7/30.7/3
Total Viewers (millions)7.473.593.356.411.92

Olsun Flash 1 altına düşmemeli birde mini sezona rasıydı sanırım bu bölüm ama noele yakın düşüyor evet oda var :A

Bakalım Arrow Supernatural ne alacaklar bir CW dizileri ne yapıyor takip etmeye başlayalım bakalım :A
Flash 1'in altına geçen sene de düştü ki :A 1 ile 0,9 arası gidip geldi hep :X Bu sene 3 kere 1 reyting almiş. Bi tanesi zaten ortak bölümlerdi:X

Ahh nerede 1.5 alan Flash :( @Forumdash @cookies

Hep bu kıskanç @destere @xemrexxx gibi kişiler yüzünden düştük :A
nasıl olsa cw sağlam kanal 0.2 reytinglede bitmez üzülmeyin :)

Genel olarak tüm diziler düşmüş sanki. :A
acaba onlardamı yabancı dizi izlemeyi bıraktı diyorsun :) bizim forumla doğru orantılı hareket ediyorlar :)

Flash 1'in altına geçen sene de düştü ki :A 1 ile 0,9 arası gidip geldi hep :X Bu sene 3 kere 1 reyting almiş. Bi tanesi zaten ortak bölümlerdi:X

1.2 ye düşmüştü 1 in altına düşmemişti boşuna kendinizi teselli etmeyin batmışsınız işte :)

1.5 aldığı hangi sezondu 1.3 altına düşmüyordu :F
hanı konuk oyuncu gelmişti o bölümdü başkada hiç 1.5 reytinge çıkmadınız konuk hatrına bende bakmıştım :)

acaba onlardamı yabancı dizi izlemeyi bıraktı diyorsun :) bizim forumla doğru orantılı hareket ediyorlar :)

1.2 ye düşmüştü 1 in altına düşmemişti boşuna kendinizi teselli etmeyin batmışsınız işte :)

hanı konuk oyuncu gelmişti o bölümdü başkada hiç 1.5 reytinge çıkmadınız konuk hatrına bende bakmıştım :)
Sen gene 1.2 diyerek bize en iyi teselli verdin:F Ben diyorum ki 3.sezonda 0,9 ile 1.3 reyting arasında gidip geldi:A

Arka Sokaklardaki Pınara benziyor kız :F @Çiğdem- @pompy (gerçek adı pınar dizide Rıza Babanın kızı ilk senelerdeki:F )
chicago-med-ratings-dec-5-17.jpg

Sen gene 1.2 diyerek bize en iyi teselli verdin:F Ben diyorum ki 3.sezonda 0,9 ile 1.3 reyting arasında gidip geldi:A
demekki br ara takibi bırakmışım en son hatırladığım 1.2 oranında gidiyordu hatta @Çiğdem- le senin cw de 1 reytingi geçen tek dizisi olarak övünç kaynağınızdı :) diğerleri 0.2 ile gidince tabiki haliyle 1.2 insana çok aşırı kalabalık bir rakam gibi geliyor :)
tabi dediğim dönem empire da 5 reytingdeydi :) yani eski mazi olmuş anladığım kadarıyla :)

demekki br ara takibi bırakmışım en son hatırladığım 1.2 oranında gidiyordu hatta @Çiğdem- le senin cw de 1 reytingi geçen tek dizisi olarak övünç kaynağınızdı :) diğerleri 0.2 ile gidince tabiki haliyle 1.2 insana çok aşırı kalabalık bir rakam gibi geliyor :)
tabi dediğim dönem empire da 5 reytingdeydi :) yani eski mazi olmuş anladığım kadarıyla :)
Bizim dizimiz MAşallah'lık :X Konuya nazar boncugu koyulmalı @Çiğdem- mod olmuşsun bi işe yara ve nazar boncugu tak. KEM göz doldu buralar:X

heeeeeh tam gazladın:F Konuya hem nazar boncugu koyar hem de sana oklava sallar:A Gerçi hak vermemek elde değil:F
Yok 2 yada 3 dü ama benim aklımda 3.sezon diye kalmış :F
Trump etkisi diyorum bu genel düşüşe. ABD full haber izliyordur şuan. :A

Trump etkisi diyorum bu genel düşüşe. ABD full haber izliyordur şuan. :A
haberlerin reytinglerinide görmemiz lazım eskisiyle yeni durumu karşılaştırmak için :) onu niye göremiyoruzki oysa burda hep fox un başarısı gözümüzün önünde @xBUGRAx oranın foxunada bir el atsın :)

heeeeeh tam gazladın:F Konuya hem nazar boncugu koyar hem de sana oklava sallar:A Gerçi hak vermemek elde değil:F
@Çiğdem- cevap vermemiş eminim becermeye çalışmıştır flash ı boncuklu yapmayı becerememiştir en iyisi ben mesajı görmemiş gibi yapayım diyordur :)

haberlerin reytinglerinide görmemiz lazım eskisiyle yeni durumu karşılaştırmak için :) onu niye göremiyoruzki oysa burda hep fox un başarısı gözümüzün önünde @xBUGRAx oranın foxunada bir el atsın :)
Amerikada haberler reytingte yok diye Ak parti burdada olmasın istiyor kötü örnekler :A @mrt-06 @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,212
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs