beceremezki hogatha şimdi nazar boncuğu ekle dedin onun için uğraşırken konuyu tam siler batırır işi
Koyarım zaten @sokak sanati boncukcu diyor banaheeeeeh tam gazladın Konuya hem nazar boncugu koyar hem de sana oklava sallar Gerçi hak vermemek elde değil
o zaman ozark ve anne with an e dizisinide boncuklu yapacaksın başka türlü olmaz eşitlik istiyorum her konudaKoyarım zaten @sokak sanati boncukcu diyor bana
Cw dizilerinde olacak sadece @Forumdasho zaman ozark ve anne with an e dizisinide boncuklu yapacaksın başka türlü olmaz eşitlik istiyorum her konuda
öyle bir ayrımcılık yap isyan çıkar mod dediğin tarafsız olmalı ortalığı ayağa kaldırırım hogatha seni istifaya davet ederimCw dizilerinde olacak sadece @Forumdash
Hhaha Harun da yok yabancı dizi konusu açılmasını istediğinde düşersin elime ayollöyle bir ayrımcılık yap isyan çıkar mod dediğin tarafsız olmalı ortalığı ayağa kaldırırım hogatha seni istifaya davet ederim
becerememiştir fazla ısrar etmeyelim forumu terkeder zaten lady gaga terketti süper modül açığı var birde çiçeği burnunda moderatörümüzden olmayalımHani koymamişsin? Hep laftasın hiç icraat yok
Lady gaga bi triplerde bana da trip attı Gelsin adisyonu isticembecerememiştir fazla ısrar etmeyelim forumu terkeder zaten lady gaga terketti süper modül açığı var birde çiçeği burnunda moderatörümüzden olmayalım
Hani koymamişsin? Hep laftasın hiç icraat yok
Hahaha @destere ozaman kendi cins dizilerinede istiyor , onla uğraşamam ayollbecerememiştir fazla ısrar etmeyelim forumu terkeder zaten lady gaga terketti süper modül açığı var birde çiçeği burnunda moderatörümüzden olmayalım
Adama inat koymalıydın bi seferlik. Neler yaabileceğini göstermeliydin Senden hiç entrikalı kadın olmaz bee ancak işin gücün cazgırlıkHahaha @destere ozaman kendi cins dizilerinede istiyor , onla uğraşamam ayoll
@destere Cazgırlığı gösterirdi ozaman hiç uğraşamam onlaAdama inat koymalıydın bi seferlik. Neler yaabileceğini göstermeliydin Senden hiç entrikalı kadın olmaz bee ancak işin gücün cazgırlık
Tamam tamam CW üst yönetim kadrosundan kovulmadan sen istifanı ver. Geldin burda laf kalabaliği yapıyorsun İşini, aşkına tercih ettin resmen @destere kızı ne ale soktn...@destere Cazgırlığı gösterirdi ozaman hiç uğraşamam onla
Tamam tamam CW üst yönetim kadrosundan kovulmadan sen istifanı ver. Geldin burda laf kalabaliği yapıyorsun İşini, aşkına tercih ettin resmen @destere kızı ne ale soktn...
@destere Cazgırlığı gösterirdi ozaman hiç uğraşamam onla
Kızı köle etmişsin seni kırmak istemiyor farkındaysan @Çiğdem-demedimmi hogatha boncuk işini beceremez diye
ama beni bahane yapıp işin içinden sıyrılmasıda güzel bir yöntem olmuş
kesinlikle iftira kız boncuk işini beceremedi topu taca atmakla meşgulKızı köle etmişsin seni kırmak istemiyor farkındaysan @Çiğdem-
Ben bilmem valla Görünen köy klavuz istemez. Senin hatrın olmasa o cadaloz "bak naptım der" gah gah gülerdikesinlikle iftira kız boncuk işini beceremedi topu taca atmakla meşgul