Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Ahh gözlerim dolmuştu. :F Anneme bıraktırmaya çalışmıştım ama bırakmamıştı gerçi ben de bırakamadım. .ss

Bütün tepkileri biz çektik, keyifini Star sürdü. 😡

O tepkileri ateşleyen NTV programlarında nasıl dönmüştü 180 derece. :A

Aaa sizin başka işiniz gücünüzmü yok bunun tekrarına vakit harcıyorsunuz ayoll
:A :A :A
kız bak sen de bir gün kösmüş beroş gibi gideceksin biz de hürrem sultanımız gibi bakıcaz sana tepeden:A bu arada beroşun bakışlar aynı @sokak sanati gibi bu sahnede:A @destere @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @Thequeer @vadikızı @cookies @eskici

kız bak sen de bir gün kösmüş beroş gibi gideceksin biz de hürrem sultanımız gibi bakıcaz sana tepeden:A bu arada beroşun bakışlar aynı @sokak sanati gibi bu sahnede:A @destere @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @Thequeer @vadikızı @cookies @eskici
beroşu iki saniye izlemek bile insana huzur veriyor meryoşta bonusu gibi :) kötülemek için bile olsa arada bir aç böyle konular :)

beroşu iki saniye izlemek bile insana huzur veriyor meryoşta bonusu gibi :) kötülemek için bile olsa arada bir aç böyle konular :)
Ben @xemrexxx den önce giderim evet oda bitirdiği kara listesine banada çizik atar :F

Unutmadık... Unutmayacağım... Unutturmayacağım....

Aaa sizin başka işiniz gücünüzmü yok bunun tekrarına vakit harcıyorsunuz ayoll
:A :A :A

:F:FAhh Hürremm sen ne karakterdin öyle yaa bakışlarıda ne güzelmiş yaa
çiğdemi kagradecek bir sahne koyalım şuraya :A oka bas hogatha:A @Dosi @cookies @serhatt @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @ozmoturk