Doğum Günün Kutlu Olsun MEnes

Çöp de değilmiş şarkı. Aynur Aydın'ın sesini severim öyle leş gelmedi. :A Aleyna Tilki'yi ise anlamadım bile. Kulaklık yok düzgün 2 kulağın teki bozuk. :A Sipariş verdim 1 2 güne gelecek yeni kulaklığım. :A

:F:FAynı sıkıntıyı bende yaşıyorum enes kulaklığın biri bozuldu tek kulaklıkla idare ediyorum kayseriye gidince alacam bende

Dur bakalım daha hava alma falan yok, bir şarkıyıcı dinlesin Enes yorumunu yapsın o zaman anlaşılır kimin havasını aldığı :A

Enes, bu spoileri sen aç sadece başka kimse açmasın :A
Beğensen de beğenmemiş gibi yap bir kulp bul şarkıya beni mahçup etme kardo :A

Çöp de değilmiş şarkı. Aynur Aydın'ın sesini severim öyle leş gelmedi. :A Aleyna Tilki'yi ise anlamadım bile. Kulaklık yok düzgün 2 kulağın teki bozuk. :A Sipariş verdim 1 2 güne gelecek yeni kulaklığım. :A
@MasacRE- havan hayırlı olsun :F

Benim bozduğum kaçıncı kulaklık sayamadım. :A En sonunda kablo derdinden kurtulmak için bluetooth kulaklık aldım parayı bastım. :A

:F:Fbende çok bozdum valla bu sonuncu iyiydi aslında ama yere düşmüş bende görmedim bastım üstüne şuana kadar iyi çalıştı ama 2 gün önce içindeki kablo kopunca çalışmaz oldu bir tarafı

avutma kendini. Sen beğenme dedin ben dinlesin dedim ve beğendi ve buda bonusdu yani ben kazandım :Z:Z :A:A

yazık böyle avutuyor kendini :A
Beğenmesine bakmıyorduk hani :A @MEnes hatırlamak bile istemiyordu silmişti hafızasından zorla tutup dinlettirdin adama :A

Bu arada şunu da belirteyim, Aynur Aydın'ın sesini beğenirim dedim şarkıya sadece çöp değil dedim. Yani şarkıyı kesin olarak beğendiğimi belirtmedim. :A :A
Tamma çok şey yapma biz beğenme tartışması değil dinleme tartışması yapıyoruz :A

o bonusdu dedim sadece :A @MasacRE- hiç dinlemeyeceğinden emindi ve çöp diyeceğinden de emindide ondan :A
Yok ben öyle bir şey demedim onu sen çıkardın :A Sadece tavsiye etmiyorum ama son tercih @MEnes in dedim :A Bir de şarkıda problem olmuyor alt tarafı 3 dk zaten, mesela filmi izleme desen o da inadına gidip izlese 2 saat kayıp :A

Hadi öyle olsun bakalım. Altı üsti bir şarkı dinlemişiz dünya yerinden oynamayacak ya. :A Ha bir daha dinler miyim bu tam anlamıyla bir muamma. :A
MasacRe yi etiketlemiyeyim. o şimdi muamma kısmının kulpunu tutacak.
Sende fenasın. iki tarafıda hoş etme derdindesin ama dinledin olay bitti :Z

Yok ben öyle bir şey demedim onu sen çıkardın :A Sadece tavsiye etmiyorum ama son tercih @MEnes in dedim :A Bir de şarkıda problem olmuyor alt tarafı 3 dk zaten, mesela filmi izleme desen o da inadına gidip izlese 2 saat kayıp :A
Getirtme yazıları :A spoi kutusu bile yaptın, beğensende çaktırma diye :F

Film olsa izlemezdim kesinlikle. :A Sinemada kimseyi dinlemem kendim araştırır seçer izlerim. :A

İşi çözeceğini biliyordum beklediğim gibi oldu. :A Mind plays çok severim. :A

E tamam kesinlikle dinleme mi demek o, dinleyip beğenirsen de çaktırma dedik sadece :A