Nasıl üye olunuyormuş bir araştırsana sen.Hayalimdeki hayat.![]()
Nasıl üye olunuyormuş bir araştırsana sen.Hayalimdeki hayat.![]()
Beni kötü yollara teşvik etme gece gece.Nasıl üye olunuyormuş bir araştırsana sen.![]()
“Adnan Hoca” olarak anılan Adnan Oktar'ın kedicikleriyle yaptığı havuz partisi gündeme oturdu!
Kediciklerinin mayo giydiği, kuş sütünün bile sofrada bulunduğu bir ziyafet hazırlatan Adnan Oktar'ın sosyal medyayı sallayan havuz partisinden kareler;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haremin başında biri durmalı ama.manzarayı tek kirleten adnan hoca onu çıkarsak görüntü muhteşem![]()
ben talibim o göreveHaremin başında biri durmalı ama.![]()
onun lady gagası var tek bir gagayı zaptetedemeyen adamın haremde ne işi olur onun baktığı haremde kızlar kötü yola düşerTalipler listesinde senden önce @Harunnn60 davranmış. Olursa o olacakmış.![]()
Talipler listesinde senden önce @Harunnn60 davranmış. Olursa o olacakmış.![]()
Sen sahip çık önce bi.onun lady gagası var tek bir gagayı zaptetedemeyen adamın haremde ne işi olur onun baktığı haremde kızlar kötü yola düşer![]()
@SGAT a söyleyelimde şu fifth harmony i unutmasın guruplar yarışırken muhteşem gurupları pas geçip ortalığı parlaklarla doldurmuş
@S.G.A.T. Sen yokken sapıttı iyice bir sürü ecünnü açıp durdu , ama destere gelince açmak yok dedim daha olmaz sanırım@SGAT a söyleyelimde şu fifth harmony i unutmasın guruplar yarışırken muhteşem gurupları pas geçip ortalığı parlaklarla doldurmuş![]()