İki sinsi, bende de kapı gibi @Çiğdem- var.Bende de var hem @Yiğitt ve @Harunnn60 lobisi var arkamda.
İki sinsi, bende de kapı gibi @Çiğdem- var.Bende de var hem @Yiğitt ve @Harunnn60 lobisi var arkamda.
İki sinsi, bende de kapı gibi @Çiğdem- var.
Dün ne olmuştu ki benim hafızam silindi düne dair nedense hiçbir şey hatırlamıyorum. @Çiğdem-
Bu iddialarınızı hatırlamıyorum ama muhtemelen yine algı peşindesin öyle bir olayın yaşandığını sanmıyorum.Kıskanç. Kudur yine 2. Planda kalmıştın.
Bu iddialarınızı hatırlamıyorum ama muhtemelen yine algı peşindesin öyle bir olayın yaşandığını sanmıyorum.
@vadikızı her mesajmı beğeniyor üstüne alınma.Vadikızı yine tahrik peşinde. Senin mesajları beğeniyor ben yine ona olmamız operasyonu yapayım.
Mesajı almıştır bir daha yapmaz.Benimle konuştuklarını beğenmesin tahrik oluyorum.
@vadikızı her mesajmı beğeniyor üstüne alınma.
Mesajı almıştır bir daha yapmaz.
Şaka yapıyor, gerçekten tahrik ediyorsun demedi zaten.Sen biliyosun işte beni atacan öyle birşey aklımdan bile geçmedi
bu benim reytingteki düşüklüğümün sebebi Sinirime yenik düşmem harun yorum yapmayınca delirdim sokak sanatina oy verdim Harun boykot yapıyor bide darkleqenk sürekli kaçtıŞaka yapıyor, gerçekten tahrik ediyorsun demedi zaten.
Aynen bu çarşamba daha iyi hazırlanmalıyız En kötü baktık reytingler yükselmiyor bitiririz
Aynen bu çarşamba daha iyi hazırlanmalıyız En kötü baktık reytingler yükselmiyor bitiririz
Haftaya farklı tarzda anlatacam diziyiayy yok bitirme haftaya daha iyi alırız inşallah benden bir cevher yapıyodun yap bakalım işe yarar belki
Bende de var hem @Yiğitt ve @Harunnn60 lobisi var arkamda.
Senin arkan da @Yiğitt @Harunnn60 varsa evet @mrt-06 arkasında da ben ve oklavam var Sizin ekipte çok güçlüİki sinsi, bende de kapı gibi @Çiğdem- var.
Haftaya farklı tarzda anlatacam diziyi
Dizide sende vardın ama alt rol Bir ayar eçeker seni üst kadameye yükseltirizBaşrolü ben yap çok ilgi çekiyor.
Dizide sende vardın ama alt rol Bir ayar eçeker seni üst kadameye yükseltiriz