20 - 26 Kasım 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Teşekkürler her beğeni bir amin. :A

Teşekkürler ablacım. :bhr: Sana da tebrikler ama keşke finali bugün değil de Pazartesi açsaydın daha sağlıklı sonuçlar çıkardı. :A
Öylede bekletemezdim keyfim için cnm :A

Sonuçlarımız daha önemli zaten Reytingimiz düşmeden güzel şekilde bitirdik 3 defa geçildik üçüde ayrı önem taşıyordu orası dikkatimi çekti :bhr: Salı akşamı Finalide güzel şekilde tamamlarız inş :Z:Z:Z

Öylede bekletemezdim keyfim için cnm :A

Sonuçlarımız daha önemli zaten Reytingimiz düşmeden güzel şekilde bitirdik 3 defa geçildik üçüde ayrı önem taşıyordu orası dikkatimi çekti :bhr: Salı akşamı Finalide güzel şekilde tamamlarız inş :Z:Z:Z
Patlama olacaktır reytinglerde, @sokak sanati’nın üzerine oynayıp delirtiriz yine. :A

@sokak sanati

İyiyiz iyi. Teşekkürler hepinize. Artık bilgisayarımı da aldığıma göre içeriklerimizi arttıracağım.

Seni ben yarattım bu ne küstahlık ya. :A

Yaratmak Allaha mahsus resmen ateist düşüncesi bu.:A

Nero'da kuru kıza böyle demişti o aklıma geldi. Ben yarattım seni dedi. Ömer Benim yarattığım defneye aşık dedi. günün sonunda Ömer gerçek defneye aşık oldu. orada ki gibi forum gerçek sokak sanatına aşık çıkarsa şaşırma:A

Yaratmak Allaha mahsus resmen ateist düşüncesi bu.:A

Nero'da kuru kıza böyle demişti o aklıma geldi. Ben yarattım seni dedi. Ömer Benim yarattığım defneye aşık dedi. günün sonunda Ömer gerçek defneye aşık oldu. orada ki gibi forum gerçek sokak sanatına aşık çıkarsa şaşırma:A
Her neyse bende bir algı operasyonu yapma özelliği var Nero'da o yoktu. :A