Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdımBelki akşama doğru hatırlardım. O liste çok uzun olur.
Bana birşey yollayacaktın onuda hatırlatmış olayım
Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdımBelki akşama doğru hatırlardım. O liste çok uzun olur.
Bak onu gerçekten unutmadım yollayacağım.Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdım
Bana birşey yollayacaktın onuda hatırlatmış olayım
@xBUGRAx erkek değil kadın zaten yani yatutarsa bir kadına abayı yaktı.Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim. @denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Ayrıcalık cinsellik daha fazla olmalı ama kadın ile erkek arasında olmalı. Kadın kadına kadına da olur.
Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim. @denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Ayrıcalık cinsellik daha fazla olmalı ama kadın ile erkek arasında olmalı. Kadın kadına kadına da olur.
Deniz karşısındakini kız sanıyor.Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim. @denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Bu dizi cinsel kimliği ikinci plana atıyor mesajım bu.İsminde Buğra kelimesi geçince hayal gücüm öldü orada
Kalbimdeki Deniz’de eylem yapan kadınlar gibi dedin “Ben Kadınım!”
Aman dikkat et sizin oralar tekin değil Türkiye bu rolü kaldıramayabilir.Sokakta da çevirip soruyorlar dizi başladığından beri.
@Tolstoyevski’den bu yorum geleceğini tahmin etmiştim açıkcası.
Hahhahahhaha
@xBUGRAx erkek değil kadın zaten yani yatutarsa bir kadına abayı yaktı.
Ben etiketledim o yüzden.Oy almak için hemen damlamıs bak görüyorsun. Çok çıkarcı bu insanlar.
Ben etiketledim o yüzden.
Valla ne olursa olsun hangi şarkı iyiyse ona vereceğim objektifliğimi onaylamıştın.Ben diğer konuda bahsettim okudu geldi.
Valla ne olursa olsun hangi şarkı iyiyse ona vereceğim objektifliğimi onaylamıştın.
Senin karşında pasif muhalefet gibi kaldı bari bırak da bir iki o istesin. @TolstoyevskiKesinlikle öyle ama bu arkadaş gözünü boyuyor dikkat et diyorum ben sana