Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdımBelki akşama doğru hatırlardım.O liste çok uzun olur.
![]()
Bana birşey yollayacaktın onuda hatırlatmış olayım
Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdımBelki akşama doğru hatırlardım.O liste çok uzun olur.
![]()
Bak onu gerçekten unutmadım yollayacağım.Akşama doğru gelmeseydi ben 8 civarı hatırlatırdım
Bana birşey yollayacaktın onuda hatırlatmış olayım![]()
@xBUGRAx erkek değil kadın zaten yani yatutarsa bir kadına abayı yaktı.Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim.@denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Ayrıcalık cinsellik daha fazla olmalı ama kadın ile erkek arasında olmalı. Kadın kadına kadına da olur.![]()
Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim.@denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Ayrıcalık cinsellik daha fazla olmalı ama kadın ile erkek arasında olmalı. Kadın kadına kadına da olur.![]()
Deniz karşısındakini kız sanıyor.Güzel bölüm olmuş ama eşcinsel kısımların fazla oluşu biraz rahatsız etti açıkçası ve bu yüzden bölümü beğenmedim.@denizz19 ile @sokak sanati evliliği, @yatutarsa nın @xBUGRAx e abayı yakması filan, bence hiç komik ve eğlenceli ve keyifli değil.
Bu dizi cinsel kimliği ikinci plana atıyor mesajım bu.İsminde Buğra kelimesi geçince hayal gücüm öldü orada![]()
Kalbimdeki Deniz’de eylem yapan kadınlar gibi dedin “Ben Kadınım!”![]()
Aman dikkat et sizin oralar tekin değil Türkiye bu rolü kaldıramayabilir.Sokakta da çevirip soruyorlar dizi başladığından beri.![]()
@Tolstoyevski’den bu yorum geleceğini tahmin etmiştim açıkcası.
Hahhahahhaha
@xBUGRAx erkek değil kadın zaten yani yatutarsa bir kadına abayı yaktı.![]()
Ben etiketledim o yüzden.Oy almak için hemen damlamıs bak görüyorsun.Çok çıkarcı bu insanlar.
![]()
Ben etiketledim o yüzden.![]()
Valla ne olursa olsun hangi şarkı iyiyse ona vereceğim objektifliğimi onaylamıştın.Ben diğer konuda bahsettim okudu geldi.![]()
Valla ne olursa olsun hangi şarkı iyiyse ona vereceğim objektifliğimi onaylamıştın.![]()
Senin karşında pasif muhalefet gibi kaldı bari bırak da bir iki o istesin.Kesinlikle öyle ama bu arkadaş gözünü boyuyor dikkat et diyorum ben sana![]()