Bıraktığımı kim söylemişKeşke OfTF’yi bırakmasaydın.
Valla öyle laf sokmak gibi bir amacım yoktu.Bu lafı kime diyorsun @sokak sanati yada @Tolstoyevski hangisi
Bıraktığımı kim söylemişKeşke OfTF’yi bırakmasaydın.
Valla öyle laf sokmak gibi bir amacım yoktu.Bu lafı kime diyorsun @sokak sanati yada @Tolstoyevski hangisi
Severim de Daradevıl fantezik unsurları yoktu öyle salt vurdu kırdı sevmiyorum.Ben seni böyle dizileri seviyor sanıyordum şaşırttın beni 😱 @Çiğdem- hep seni sayar böyle Marvel, Dc dizileri kitlesinde demek zorla izletiyorlarmış sana
Ya da... 😳 @mrt-06
Aaa evet , sevdiğimiz bir süperkahraman daha var hatta arkadaşımız oluyorBeni nasıl da tanıyor.
Ne kadar müslümanlığa önem veren bir yabancı kız ,Namaz kılıyor Oylar Sia ya @denizz19 @MasacRE- @XanTier @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt
Bu hafta AKP cephesini avucuma aldım. @Doğu bu şarkıyı çok sevdiğini söylemişti zaten @Maskeli Fedai 'de sağolsun harika atmış daha önce hiç atmamıştı bu namaz olayıda üstüne lokum oldu. Gelsin tam puanlar
@Maskeli Fedai @Doğu oylarınızı unutmayın @sokak sanati salarım üstünüzeBu hafta AKP cephesini avucuma aldım. @Doğu bu şarkıyı çok sevdiğini söylemişti zaten @Maskeli Fedai 'de sağolsun harika atmış daha önce hiç atmamıştı bu namaz olayıda üstüne lokum oldu. Gelsin tam puanlar
Anadolun bağrından yetişmiş kişiler olarak @Doğu ve @Maskeli Fedai nin Gesi Bağları gibi duygusal unutulmaz bir parçaya gereken önemi göstereceklerini düşünüyorum ama olmasa da canları sağolsun
@Doğu @Maskeli Fedai gördüğünüz mü kötü verirlerse gebersinler diyor adam Benim için puanın önemi yok, Gesi Bağları gibi unutulmaz bir parçayla kendi finalimi yapmış olmak bile mutluluk verir en azından elenirsek güzel bir parçayla veda etmiş oluruz. Gerisi halkkn takdirine kalmış.
Beni nasıl da tanıyor.
Ya da... 😳 @mrt-06
Aaa evet , sevdiğimiz bir süperkahraman daha var hatta arkadaşımız oluyor
@Tolstoyevski nin Gesi Bağları' nı dinlerken bakın ne çıktı karşıma Burada 14 yaşındaydı galiba. Heyt bee ben dünya starı olacağım diye bağırıyor resmen @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @Billy Kane @Ahmed @DarkLegenDBu hafta AKP cephesini avucuma aldım. @Doğu bu şarkıyı çok sevdiğini söylemişti zaten @Maskeli Fedai 'de sağolsun harika atmış daha önce hiç atmamıştı bu namaz olayıda üstüne lokum oldu. Gelsin tam puanlar
her şey o 0.02'de ayağına arkaya fırlatıp gaza basmasıyla başladı, bir daha da hızını alamadılar@Tolstoyevski nin Gesi Bağları' nı dinlerken bakın ne çıktı karşıma Burada 14 yaşındaydı galiba. Heyt bee ben dünya starı olacağım diye bağırıyor resmen @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @Billy Kane @Ahmed @DarkLegenD
@Tolstoyevski nin Gesi Bağları' nı dinlerken bakın ne çıktı karşıma Burada 14 yaşındaydı galiba. Heyt bee ben dünya starı olacağım diye bağırıyor resmen @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @Billy Kane @Ahmed @DarkLegenD
14 yıldır 18 yaşında zaten bu.@Tolstoyevski nin Gesi Bağları' nı dinlerken bakın ne çıktı karşıma Burada 14 yaşındaydı galiba. Heyt bee ben dünya starı olacağım diye bağırıyor resmen @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @Billy Kane @Ahmed @DarkLegenD
Yok daha 18 olmadı, orada 14'dü şimdi 17 Zaten asıl patlamayı 18 olunca yapacak o zaman kimse önünde duramayacak14 yıldır 18 yaşında zaten bu.
Patlamaktan kastın ne oğlum bu saatlerde fesatlaşıyorum ben. Niye 18?Yok daha 18 olmadı, orada 14'dü şimdi 17 Zaten asıl patlamayı 18 olunca yapacak o zaman kimse önünde duramayacak
Yazdıktan sonra tahmin ettim böyle fesat düşüneceğini tam sana yakışır bir hareket Şu an her yerde sahneye çıkamıyor 18 yaşından küçük diye eğlence mekanlarına almıyorlar 18 olunca daha geniş kitlelere duyuracak kendini, o anlamda demiştim fesat herifPatlamaktan kastın ne oğlum bu saatlerde fesatlaşıyorum ben. Niye 18?
Bu vakitler, tehlikeli vakitler.Yazdıktan sonra tahmin ettim böyle fesat düşüneceğini tam sana yakışır bir hareket Şu an her yerde sahneye çıkamıyor 18 yaşından küçük diye eğlence mekanlarına almıyorlar 18 olunca daha geniş kitlelere duyuracak kendini, o anlamda demiştim fesat herif