Abowww yılın çifti hahah.
olmaz ağır siklet sevmem benAbowww yılın çifti hahah.![]()
Dur düşünüyorum bunu 3'lü bir üçgen de olabilir.olmaz ağır siklet sevmem ben![]()
sen forum dışında hangi internet sitelerinde takılıyorsun 😱Dur düşünüyorum bunu 3'lü bir üçgen de olabilir.![]()
sen forum dışında hangi internet sitelerinde takılıyorsun 😱
Görüyorsun önerileri Çiğdem veriyor ben sadece uyguluyorum.
ay sen şuna safoz ablamı parmağımda oynatıyorum deseneGörüyorsun önerileri Çiğdem veriyor ben sadece uyguluyorum.![]()
![]()
Ablam benim baştacımdır asla.ay sen şuna safoz ablamı parmağımda oynatıyorum desene![]()
ay sen şuna safoz ablamı parmağımda oynatıyorum desene![]()
Benim yaptığım birşey yok senarist @mrt-06sen forum dışında hangi internet sitelerinde takılıyorsun 😱
tacın da pek değersizmişAblam benim baştacımdır asla.![]()
tacın da pek değersizmiştac dediğin böyle olmalı
![]()
@mrt-06 yine ağzının payını vermiş sanaAblam benim baştacımdır asla.![]()
bu da senin ağzının payı
Teşekkürler ablam.![]()
Evet hızlı gitmiyorum asıl olayı bekletiyorum.Olayları 4.bölüme bırakmışsın sokak sanati ile deniz ne yapacak bakalım![]()
Benim İngilizcem iyidr, Atacan'a sorŞimdi sohbetleri tüketmeden gelsem , burayla ilgilenemez sana ayıp olurdu şimdi sen gidene kadar burdayım cnm
Aaa @yatutarsa kurmuş meğerse bunlar @xBUGRAx ı Kadın yapıp cariyesi edecek 😱
@sokak sanati da @denizz19 u kocası olcuağını öğrenince şok yaşıyor ,Saray da kadın kalmamış gibi , paşalar erkekleri cariyesi yapıyor
@XanTier İngilizce hocam olmuş , Yandım vlla şimdi uydurur uydurur ,benide yanlış şekilde öğrenmeme sebep olur
Güzel bölüm olmuş![]()
Evet hızlı gitmiyorum asıl olayı bekletiyorum.![]()
Dizide gönderme yaptım buna.Benim İngilizcem iyidr, Atacan'a sor![]()
Yılın çifti.Asıl olay bomba olacak zaten bomba denizle sokak sanati![]()