@sokak sanati ni fazla yorma kızcağız halvetten yeni çıkmış
Hahaha keyiflendim şimdi @mrt-06 @sokak sanati
Biz senle tatlı taltı atışırken diğerleri abartmış cnmTamam bakarız birazdan
Konuyu yine dönüp dolaştırıp bize bağladı @mrt-06
Aaa olmuş neymiş ki sıkıntı
Hayırlı olsun.Aaa olmuş neymiş ki sıkıntı
Şimdi şu @xemrexxx mesajını silebilirim Ben yerine daha kaliteli mesajlar yazarım reytingini etkilemez cnmHayırlı olsun.
Belli bir sorun yok da bölümü yanlış yetki vermişim.
Diziyi yorumlamış, hangi yorumları diyorsun.Şimdi şu @xemrexxx mesajını silebilirim Ben yerine daha kaliteli mesajlar yazarım reytingini etkilemez cnm
Yeni anayasa ile artık anayasa mahkemesine benim üzerimden ulaşılıyor yani önce benim sana onaylı imzalı kağıt vermem lazım.anayasa mahkemesine başvururum aman yani @OzaN a mesaj atarım
Beğenmedin mi?
ay işte sezon finalinde dönüşüm ameliyatı olup erkek olucan atacan yavaş yavaş değiştiriyor seniYeni anayasa ile artık anayasa mahkemesine benim üzerimden ulaşılıyor yani önce benim sana onaylı imzalı kağıt vermem lazım.
Beğenmedin mi?
Birlikte yazalım istersen senden de fantezik şeyler çıkar.ay işte sezon finalinde dönüşüm ameliyatı olup erkek olucan atacan yavaş yavaş değiştiriyor seni
Bu dizi de kimse karşı cinse , ilgi duymuyor ,Erkekler ,erkeklerle , Kadınlar ,kadınlarla @xemrexxx @sokak sanatiYeni anayasa ile artık anayasa mahkemesine benim üzerimden ulaşılıyor yani önce benim sana onaylı imzalı kağıt vermem lazım.
Beğenmedin mi?
@xemrexxx @Çiğdem- aşkı yapalım diyeceğim ama biriniz lez biriniz gay nasıl olacak bilmiyorum.Bu dizi de kimse karşı cinse , ilgi duymuyor ,Erkekler ,erkeklerle , Kadınlar ,kadınlarla @xemrexxx @sokak sanati
ayol atacan klasik siyasetçi taktiği uyguluyor forumda son zamanlarda LGBT lobisi yükselince onlara yaranmaya çalışıyor aklıncaBu dizi de kimse karşı cinse , ilgi duymuyor ,Erkekler ,erkeklerle , Kadınlar ,kadınlarla @xemrexxx @sokak sanati