2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - Yarı Final: Prison Break vs Sherlock

Hangi Dizi Finale Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç mesaj yazmayan üyeler bu sene nedense etkinliklere katılacakları tuttu :A TWD zaten bu yüzden elendi :A Hanginizi işi bu çözeceğim :A @MasacRE- @Tolstoyevski

@sokak sanati @Çiğdem- :A
Sherlock bir kaç sene önce çok ön plandaydı. İlk sezonları fena etkilemişti herkesi. En azınan bir kere şampiyon olmayı hakediyor :D
Teklifim devam ediyor. Diziye bir şans verin :D İlk bölümü izlemeniz yeterli :D @Çiğdem-

Stranger de Taht Oyunlarını eleyecek , ama sizin için iyi bir şey Prison rezil ederdi sizi :A @Harunnn60
TWD'de üzerinde yapılan operasyonu engelleyemedim ama Prison Break'ı ne olursa olsun şampiyon yapacağız :A Stranger Thinsg'te kabul olabilir :A

Sherlock bir kaç sene önce çok ön plandaydı. İlk sezonları fena etkilemişti herkesi. En azınan bir kere şampiyon olmayı hakediyor :D
Teklifim devam ediyor. Diziye bir şans verin :D İlk bölümü izlemeniz yeterli :D @Çiğdem-
Sherlock ile sorunumuz yok ki :F Uzun zamandır aktif olmayan üyeler bir anda hayalet gibi foruma geliyor oy kullanıyor :F Sorun bu. :A

TWD'de üzerinde yapılan operasyonu engelleyemedim ama Prison Break'ı ne olursa olsun şampiyon yapacağız :A Stranger Thinsg'te kabul olabilir :A

Sherlock ile sorunumuz yok ki :F Uzun zamandır aktif olmayan üyeler bir anda hayalet gibi foruma geliyor oy kullanıyor :F Sorun bu. :A
@Forumdash Gelmiş , Prison der şimdi :A

Fazla mesaj yazmayan eski üyeler var. Bu tarz oylamalar şahsi olduğu için yabancılık çekmeden oy atıp çıkmaları mantıklı :A
Evet baya zorladım :A:A

Çeyrek finalde ki oylamalara bak zaten anlayacaksın :A
1 kişi var sadece aktif üye olmayan. titreyenadam. Onu mu diyorsun? :A O da şu an bu oylamada Pb'ye oy kullanmış madem o kadar rahatsızsın kabul etme oyunu şimdi hadi bakalım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...