eTV 24 Saat - 2. Bölüm (Yeni Bölüm)

Hiçbir şey anlamadım bu bölümden her bölüm biri ıkınıyor içinden bir şeyler çıkıyor abuk sabuk şeyler Enisim hangi kafayla yazıyorsun tatlım bu senaryoları :A

Sonuç olarak ilk bölüm derli topluyken bu bölüm çok karmaşık geldi bana ve ne okuduğumu bile anlamadım Yok biri tuvalete gidiyor diğeri onun kolunu kesiyor diğeri kanlar içinde biri kutudan çıkıyor kutudan çıkan onun kolunu kesmeye çalışıyor :F

Kısaca Harika atsam da emeğe binaen :A

Hiçbir şey anlamadım bu bölümden her bölüm biri ıkınıyor içinden bir şeyler çıkıyor abuk sabuk şeyler Enisim hangi kafayla yazıyorsun tatlım bu senaryoları :A

Sonuç olarak ilk bölüm derli topluyken bu bölüm çok karmaşık geldi bana ve ne okuduğumu bile anlamadım Yok biri tuvalete gidiyor diğeri onun kolunu kesiyor diğeri kanlar içinde biri kutudan çıkıyor kutudan çıkan onun kolunu kesmeye çalışıyor :F

Kısaca Harika atsam da emeğe binaen :A
Denizcim ne var bunda anlayamayacak :A Bu senaryoları zaten Türk halkı anlayamıyor çok fazla :A hep total düşünüyoruz ondan :A Bu biraz AB si yüksek bir dizi anlaşılması zordur :A

Haftaya daha derli toplu olur , aslında derli toplu ama niye anlaşılmıyor anlamadım (b)
Bi an kendimi @pompy sandım :A

Denizcim ne var bunda anlayamayacak :A Bu senaryoları zaten Türk halkı anlayamıyor çok fazla :A hep total düşünüyoruz ondan :A Bu biraz AB si yüksek bir dizi anlaşılması zordur :A

Haftaya daha derli toplu olur , aslında derli toplu ama niye anlaşılmıyor anlamadım (b)
Bi an kendimi @pompy sandım :A
Sen konuşurken daha anlaşılırsın ama yazarken karmaşık :A bizimla değilsin :A

Sen konuşurken daha anlaşılırsın ama yazarken karmaşık :A bizimla değilsin :A
Bir kere denizcim ıkınmaları doğal olay değil insanların :A Psikopat onları bayıltıyor evin her tarafında yayılan gaz sayesinde :A Ayrıca bayıltınca karınlarını açıp ameliyatla sokuyor malzemeleri :A

O zaman yüzyüze konuşalımda daha anlaşılır olsun :A

MS yöneticisi.:A

Nasıl davrandım anlamadım ki:F
Ayy bide bana diyorsun çıkarcı diye :A Senin Çiğdem'e yaptığın ne oluyor yalakalık değil mi :A :F

Ne bileyim eskiden seni daha samimi bulurdum eskiden eskiden yazıyorum da buraya çokta eski değil :A şurda en fazla 1 sene var ama değişim mükemmel tebrikler sana :clapping:😳

Benim günüm belliydi :A @Yiğitt benim günümde yayınlamış meydanı da okumuş ayrıca :A

Haftaya nasıl geldiğini görürsün :A Ayrıca 11.bölümden itibaren ortaklaşa yazacağız:bhr:
@Çiğdem- @denizz19 @mrt-06

Görev birinin kolunu kesme Çiğdem de akıllıca içinden falçata çıkan adamın kolunu kesiyor ama o kestiği kim? @Yiğitt mi yoksam 😱 :A

Sağol ,korkunç geldi mi sana :A

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :bhr:

Evet ne neden oldu gibi soruların cevabı yavaş yavaş aralancak , haftaya sır kapısını açacağız :D
Teşekkür ediyorum ayrıca okuduğun ve beğendiğin için :bhr:

Yok daha neler psikopat ama öyle de değildir herhalde :F @Çiğdem-

Oldu mu bu şimdi :A Sia ne güzel şarkıcı aman efendim bu hafta tam puanımızı görür inşallah :praying: :A :D
Hahah aa bak sen şu @Yiğitt e ,gününe o geldi demek :A

Merak etme cnm 3 yıldan 3 yıla yayınlıyor :A 2014-2017 diğer program da 2020 de , 3 yıl rahatsın :A :A :A

Bir kere denizcim ıkınmaları doğal olay değil insanların :A Psikopat onları bayıltıyor evin her tarafında yayılan gaz sayesinde :A Ayrıca bayıltınca karınlarını açıp ameliyatla sokuyor malzemeleri :A

Ayy bide bana diyorsun çıkarcı diye :A Senin Çiğdem'e yaptığın ne oluyor yalakalık değil mi :A :F

Ne bileyim eskiden seni daha samimi bulurdum eskiden eskiden yazıyorum da buraya çokta eski değil :A şurda en fazla 1 sene var ama değişim mükemmel tebrikler sana :clapping:😳
Cumartesi randevumuzu haftaya erteledim yani Cumartesi de buluşabiliriz :D

El mecbur yoksa oklava geliyor:A

Evet hayat yıprattı.:A

Hahah aa bak sen şu @Yiğitt e ,gününe o geldi demek :A

Merak etme cnm 3 yıldan 3 yıla yayınlıyor :A 2014-2017 diğer program da 2020 de , 3 yıl rahatsın :A :A :A
Ohh Allah'a şükür içim öyle bir rahatladı ki anlatamam :A Ben bu 3 sene zarfında 3 çeşit dizi yayınlar ve final yaptırım :A
Cumartesi randevumuzu haftaya erteledim yani Cumartesi de buluşabiliriz :D
Denizicm bu sefer Beykoz'a gidiyoruz ona göre :A Şevkat Yerimdar'ın evine :A

El mecbur yoksa oklava geliyor:A

Evet hayat yıprattı.:A

@sokak sanati Çok sadıktır :A

Bana karşı böyle :bhr::bhr::bhr:
tazmanya-canavari_3699.jpg

Rakiplerine ve özellikle senin gibi 1 verenlere de böyle :A :A :A
tazmania_canavari-16.gif

@sokak sanati Çok sadıktır :A

Bana karşı böyle :bhr::bhr::bhr:
tazmanya-canavari_3699.jpg

Rakiplerine ve özellikle senin gibi 1 verenlere de böyle :A :A :A
tazmania_canavari-16.gif
Tebrik ediyorum benim ıkınıp sıkınıp anlatamadığımı iki görselle özetledin :A :F Aynen böyle valla söze gerek yok dikkat et Tazmanya canavarı sana da dönmesin :A

Tamam be Beykoz'a geçeriz :A Cumartesi dimi :D
Ahh canımm denizim :A Seni bu yüzden seviyorum :A sen Sokak Sanatçısı gibi olma da :A @sokak sanati