Yine niye kıskançlık yapıyorsun?Bu işe yaramış sanırım![]()
![]()
@Harunnn60 kanka sinsi sinsi sürekli konudasın her girdiğimde, yaz bir şey de rahatlayayım.
Yine niye kıskançlık yapıyorsun?Bu işe yaramış sanırım![]()
![]()
Fatih tutmayabilir.Yine niye kıskançlık yapıyorsun?
@Harunnn60 kanka sinsi sinsi sürekli konudasın her girdiğimde, yaz bir şey de rahatlayayım.![]()
![]()
Ben de rahatladım, sonunda yazabildin.Fatih tutmayabilir.
Oh rahatladım.![]()
![]()
kız o ka işimin arasında girmicektim ama dayanamadım bunu görünce ay sakin ol sakın bayılma , gördükten sonra odandan çık ailenin yanına git hazır mısın geliyor büyük şokHhaha başlığa hitaben dedim ayollSen bu başlıkla nasıl açtın haberi
![]()
Yanlıştır bu, inanma sende hemen.kız o ka işimin arasında girmicektim ama dayanamadım bunu görünce ay sakin ol sakın bayılma , gördükten sonra odandan çık ailenin yanına git hazır mısın geliyor büyük şok
Ekli dosyayı görüntüle 57862
ayy @Yiğitt böylece senin nolcak bu kanalcığım deme süren baya uzadı
@gizem ak @Forumdash siz de birer mendil kapıp kenanın biten kariyeri için ağlayabilirsiniz@cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @xBUGRAx @Thequeer @denizz19 @sokak sanati
kız o ka işimin arasında girmicektim ama dayanamadım bunu görünce ay sakin ol sakın bayılma , gördükten sonra odandan çık ailenin yanına git hazır mısın geliyor büyük şok
@gizem ak @Forumdash siz de birer mendil kapıp kenanın biten kariyeri için ağlayabilirsiniz@cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @xBUGRAx @Thequeer @denizz19 @sokak sanati
Yanlıştır bu, inanma sende hemen.![]()
@Yiğitt Zaten bu haber @xemrexxx matbaasından çıkmakız o ka işimin arasında girmicektim ama dayanamadım bunu görünce ay sakin ol sakın bayılma , gördükten sonra odandan çık ailenin yanına git hazır mısın geliyor büyük şok
kız imdb de öyle yazıyor @Tolstoyevski ve @Aserat gibi overrop sevenlerin mekanında@Yiğitt Zaten bu haber @xemrexxx matbaasından çıkma![]()
![]()
Bunun patronuna söyleyelim nefes aldırmasın . Vakit buldukça hemen bir ,haber çıkartıyor matbaası![]()
![]()
@Harunnn60 @mrt-06
IMDb'deki bilgileri üye olan herkes değiştirebilir sanmıyorum Kenan'ın o kadar düşeceğini.
gerçek hayatta sineme ka düşmüş dizide tubaya düşmesi şaşırtmazIMDb'deki bilgileri üye olan herkes değiştirebilir sanmıyorum Kenan'ın o kadar düşeceğini.![]()