Artıkları alıyoruz diyorsun?Şen Yuva'yı atv kaldırınca FOX almıştı onun hatırına vermeli.
Artıkları alıyoruz diyorsun?Şen Yuva'yı atv kaldırınca FOX almıştı onun hatırına vermeli.
Artıkları alıyoruz diyorsun?
Kanal D'nin böyle huyu yok maalesef, tutan işi almaya çalışmıyor. Bi KVP geldi o da gezmediği kanal kalmadı, normaldi yani. Ha bi de Anasının Oğlu skandalı.Bir ara öyleydik cidden Lale Devri'ni alıp yükselince her kalkan işi FOX'a kakalamaya çalışırlardı.
Olabilir, bir ara sürekli dizi kaldırıyordu gerçekten.@Yiğitt ben birde izleyicinin kanal d ye tepkili olduklarını düşünüyorum zamanında benimde severek izlediğim bir kaç diziyi yayından kaldırmıştı bu yüzdende kanal d tepki olduğunu düşünüyorum ben
Kanal D'nin böyle huyu yok maalesef, tutan işi almaya çalışmıyor. Bi KVP geldi o da gezmediği kanal kalmadı, normaldi yani. Ha bi de Anasının Oğlu skandalı.
Olabilir, bir ara sürekli dizi kaldırıyordu gerçekten.
Ama Çocuklar Duymasın kalktı, o da bi gerçek.Doğru diyor @Yiğitt dizi tam yükseliş yaşıyordu 2 hafta peş peşe 4 reyting almış,Son sahne merakla bitmiş, hamle çok yanlıştı
Fakat 'Çocuklar Duymasın'ın yükseliş yaşamasının ardından 'Hayati ve Diğerleri'ni başlatması büyük fiyasko oldu. 'Çocuklar Duymasın' günün komedisini kapatabilirdi, havaların soğumasıyla da izleyiciyi çekebilirdi.
Çekimler sürüyor dediler sanki?Geçen sezonlarda o kadar çok dizinin hakkına geçti ki açıkçası mutlu ediyor bu halini görünce. Evet bu sezon biraz daha mantıklı davranıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Yeni dizilerden Gülizar ve Gülse'ninki tutabilir onun dışındakiler umut vermiyor maalesef. Koca kanalı geç başlattığı Vatanım Sensin taşıyor resmen.
Bu arada Ver Elini Aşk'ın 11. bölümde biteceği önceden açıklanmıştı sırf ortada bırakmamak için formaliteden gününü değiştirdiler. @Yiğitt
Yapımcı açıkladı 11’de final.Ama Çocuklar Duymasın kalktı, o da bi gerçek.
Çekimler sürüyor dediler sanki?
Bi de beğenmezsiniz kanalımı, ne güzel ekranlardan uğurluyor saat 20.00'deYapımcı açıkladı 11’de final.
Yoo, niye yapsın? Reytinglerimiz de harika.Siyah beyaz aşk final yapmıyorlar muydu ?
Bence asıl sebebi , Totel başarısı son 2-3 yıldır sağlayamıyor Kurtlar Vadisi bile totel de bocaladı geri dönemiyor bile 😕 Halit bey de totelde bocaladı Ab grubu ile idare ediyorAma Çocuklar Duymasın kalktı, o da bi gerçek.
Çekimler sürüyor dediler sanki?
O nasıl laf, kanal zaten çok iyi. Ne kurtulması?Bence asıl sebebi , Totel başarısı son 2-3 yıldır sağlayamıyor Kurtlar Vadisi bile totel de bocaladı geri dönemiyor bile 😕 Halit bey de totelde bocaladı Ab grubu ile idare ediyor
Arka sokaklar dışında son 2-3 yıldır 10 reytinge oynayan totelde dizisi yok kanalın . Vadi olmadı Halit bey olmadı şimdi son umut Kenan bakalım Kenan da totel de bocalarsa , kanal düzelmesi çok zor ama Kenan 10 reyting barajına oynarsa kanal kurtulur
Hhaha başlığa hitaben dedim ayoll Sen bu başlıkla nasıl açtın haberiO nasıl laf, kanal zaten çok iyi. Ne kurtulması?
Ben tarafsız bir üye değil miyim?Hhaha başlığa hitaben dedim ayoll Sen bu başlıkla nasıl açtın haberi
Bu işe yaramış sanırımBen tarafsız bir üye değil miyim?
Kanal D'ye yol gösteriyorum.