Ne Olacak Bu Kanal D'nin Hali?

@Yiğitt ben birde izleyicinin kanal d ye tepkili olduklarını düşünüyorum zamanında benimde severek izlediğim bir kaç diziyi yayından kaldırmıştı bu yüzdende kanal d tepki olduğunu düşünüyorum ben:D

Bir ara öyleydik cidden Lale Devri'ni alıp yükselince her kalkan işi FOX'a kakalamaya çalışırlardı. :F :A
Kanal D'nin böyle huyu yok maalesef, tutan işi almaya çalışmıyor. Bi KVP geldi o da gezmediği kanal kalmadı, normaldi yani. Ha bi de Anasının Oğlu skandalı. :(

@Yiğitt ben birde izleyicinin kanal d ye tepkili olduklarını düşünüyorum zamanında benimde severek izlediğim bir kaç diziyi yayından kaldırmıştı bu yüzdende kanal d tepki olduğunu düşünüyorum ben:D
Olabilir, bir ara sürekli dizi kaldırıyordu gerçekten. :(

Tebrik ederim güzel bir konu acmissin ve tarafsız olmuş. Kanal D umarım büyük hatalar yapmaz. Çünkü iddialı dizileri var ve eğer o dizileri yanlış strateji ile ekranlara sürerse o zaman vay ki haline.
Gülse Birselin yeni dizisi kesinlikle Pazar günü olmalı. Pazar günü önceden Umutsuz Ev Kadınları vardı ki güldürüyordu. Ondan sonra Yalan Dünya geldi ve o da 13 reytingleri gördü ab grubunda. Bence Gulsenin dizisi gelene kadar Çocuklar Duymasın pazar günü devam etmeli. Yeni başlayan diziden ben umut göremiyorum. En azindan Çocuklar Duymasın günü kurtariyordu.
Fatih dizisi nedense bana Pazartesi istediği oranları alamayacak gibi geliyor. Ama umarım iyi bir açılış yapar. Bence günü Cuma olmalı. Ama kanal Arka Sokakları yerinden oynatmaz. Pazartesi Salı Çarşamba ve Perşembe günleri iddialı ama Cuma günü bana boş geliyor. Fatih dizisinden çok büyük bir dilim yemek istiyorsa o zaman dizi Cuma olmalı. Pazartesi çünkü totalde pek barınamaz ama ab grubunda kendisini gösterir ki av grubunda zaten 2 dizi de 7 8 alıyor. Şimdi Fatih gelse o da o civarda gider. Ama Cuma olursa o zaman offf.
Gülizar ben iddialıydım diziden ama seçilen erkek Oyuncular beni hüsrana uğrattı.
Geriye Kizlarim İçin ve İnsanlık Suçu kaldı. Kızların İçin Cumartesi günkü ab boşluğunu kapatır gibime geliyor. İnsanlık Suçu ise Salı günü olur ama pek umutlu değilim. Hele ki Salı günü bermuda şeytan üçgeni arasında olursa.
Kanalın iddialı diyebilecegim 3 dizisi var. Biri Fatih ama Pazartesi olmasın. Bir diğeri Gulsenin dizisi,kesinlikle Pazar olmalı, ve konuda adı geçmeyen Bin Litre Gözyaşı.

Bu arada bakıyorum ama dram dizilerinde değişiklik var artık. Yani ne bileyim ben Öyle Bir Geçer Zaman Ki tadında bir dizi beklerim ben Kanal Dden. Ve zaten iç yapımdı zaten. Yani niye bunun gibi ağır dram yapmıyorlar anlamıyorum.

Kanal D'nin böyle huyu yok maalesef, tutan işi almaya çalışmıyor. Bi KVP geldi o da gezmediği kanal kalmadı, normaldi yani. Ha bi de Anasının Oğlu skandalı. :(

Olabilir, bir ara sürekli dizi kaldırıyordu gerçekten. :(

İşte o durum şimdiki dizilerede yansıyor maalesef seyircinin kırgınlığı geçmedi hala neyseki meryem vatanım sensin siyah beyaz aşk güzel oranlar alıyor:Z

Geçen sezonlarda o kadar çok dizinin hakkına geçti ki açıkçası mutlu ediyor bu halini görünce. Evet bu sezon biraz daha mantıklı davranıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Yeni dizilerden Gülizar ve Gülse'ninki tutabilir onun dışındakiler umut vermiyor maalesef. Koca kanalı geç başlattığı Vatanım Sensin taşıyor resmen. :A

Bu arada Ver Elini Aşk'ın 11. bölümde biteceği önceden açıklanmıştı sırf ortada bırakmamak için formaliteden gününü değiştirdiler. :D @Yiğitt

Doğru diyor @Yiğitt :A dizi tam yükseliş yaşıyordu 2 hafta peş peşe 4 reyting almış,Son sahne merakla bitmiş, hamle çok yanlıştı :A :A :A

Fakat 'Çocuklar Duymasın'ın yükseliş yaşamasının ardından 'Hayati ve Diğerleri'ni başlatması büyük fiyasko oldu. 'Çocuklar Duymasın' günün komedisini kapatabilirdi, havaların soğumasıyla da izleyiciyi çekebilirdi.

Doğru diyor @Yiğitt :A dizi tam yükseliş yaşıyordu 2 hafta peş peşe 4 reyting almış,Son sahne merakla bitmiş, hamle çok yanlıştı :A :A :A

Fakat 'Çocuklar Duymasın'ın yükseliş yaşamasının ardından 'Hayati ve Diğerleri'ni başlatması büyük fiyasko oldu. 'Çocuklar Duymasın' günün komedisini kapatabilirdi, havaların soğumasıyla da izleyiciyi çekebilirdi.
Ama Çocuklar Duymasın kalktı, o da bi gerçek. :(

Geçen sezonlarda o kadar çok dizinin hakkına geçti ki açıkçası mutlu ediyor bu halini görünce. Evet bu sezon biraz daha mantıklı davranıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Yeni dizilerden Gülizar ve Gülse'ninki tutabilir onun dışındakiler umut vermiyor maalesef. Koca kanalı geç başlattığı Vatanım Sensin taşıyor resmen. :A

Bu arada Ver Elini Aşk'ın 11. bölümde biteceği önceden açıklanmıştı sırf ortada bırakmamak için formaliteden gününü değiştirdiler. :D @Yiğitt
Çekimler sürüyor dediler sanki? (b)

Kanal d eski haline donmesi icin mutlaka gunduz kusagini toparlamali once sonra mf yapimdan ve ay yapimdan dizi yapmali suanki durumu parlak digil yeni diziler arasindada insanlik sucu ve kizlarim icinde hatali ise benzio

Ama Çocuklar Duymasın kalktı, o da bi gerçek. :(

Çekimler sürüyor dediler sanki? (b)
Bence asıl sebebi , Totel başarısı son 2-3 yıldır sağlayamıyor :A Kurtlar Vadisi bile totel de bocaladı geri dönemiyor bile 😕 Halit bey de totelde bocaladı Ab grubu ile idare ediyor :A

Arka sokaklar dışında son 2-3 yıldır 10 reytinge oynayan totelde dizisi yok kanalın . Vadi olmadı Halit bey olmadı şimdi son umut Kenan bakalım Kenan da totel de bocalarsa , kanal düzelmesi çok zor ama Kenan 10 reyting barajına oynarsa kanal kurtulur :A

Bence asıl sebebi , Totel başarısı son 2-3 yıldır sağlayamıyor :A Kurtlar Vadisi bile totel de bocaladı geri dönemiyor bile 😕 Halit bey de totelde bocaladı Ab grubu ile idare ediyor :A

Arka sokaklar dışında son 2-3 yıldır 10 reytinge oynayan totelde dizisi yok kanalın . Vadi olmadı Halit bey olmadı şimdi son umut Kenan bakalım Kenan da totel de bocalarsa , kanal düzelmesi çok zor ama Kenan 10 reyting barajına oynarsa kanal kurtulur :A
O nasıl laf, kanal zaten çok iyi. Ne kurtulması? :ppp: