Ne sandın beni?
Bende hiç yavaş değil.Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum![]()
Ne sandın beni?
Bende hiç yavaş değil.Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum![]()
Ahh ablacım işte görüyorsun kısmetim kapalı benim konum açılınca forum çöküyor.![]()
Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.Ben anlamadım sordum tekrar dedikodu gecesi gibi geniş yorum istemedisonra da önemsemiyorsunuz. Atacanı diyor
Atacana yorum yap dese , tamam olacaktı , Kocası çalışırken evde oturan ,Koca Karılar gibi sana yetiştiriyor![]()
![]()
![]()
Ağzını koparırım senin.Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.![]()
Süper olsa şimdiye evlenmiştim.Yok bee her konuda oluyor senin kısmetin iyi süper hatta
Süper olsa şimdiye evlenmiştim.![]()
Forum da olmasam , İhanet ile kafanı karıştırıcaktı 😱😱😱Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.![]()
Kulisler kulağıma geliyor kötü yorum yapmaya zorlamışsın insanları.Ağzını koparırım senin.![]()
Bir dahaki programda size algı operasyonu yapacam + @DarkLegenD de dahil.Kulisler kulağıma geliyor kötü yorum yapmaya zorlamışsın insanları.![]()
Nedense içimden bir ses seneye kısmetim açılacak diyor, rüyamda görmüştüm. Bana bazen malum oluyor. 😳Nasip paşam demek ki daha açılmadı kısmetin
Nedense içimden bir ses seneye kısmetim açılacak diyor, rüyamda görmüştüm. Bana bazen malum oluyor. 😳
Saf olduğumu biliyor işte, tam Kemal Sunal örneği cuk oturdu.
2020 e kadar kim öle kim kala cnmBir dahaki programda size algı operasyonu yapacam + @DarkLegenD de dahil.![]()
1 Ocak 2018'de bölüm, ne 2020'si?2020 e kadar kim öle kim kala cnm![]()
Bari ayda bir yeni bölüm olsa.2020 e kadar kim öle kim kala cnm![]()
3 Yıldan 3 Yıla Değilmi 😱😱😱1 Ocak 2018'de bölüm, ne 2020'si?![]()
Sen de inşallah ablam.Hayırlısı olsun ablacım nasip kısmet inşallah musmutlu bir yuvan olur görürüz seni damatlıklar içinde
Ben 3 yıldan 3 yıla sanıyordum ama 1 yıldan 1 yıla olacakmış bukadar sık yayınlamasın insanlar bıkar @YiğittBari ayda bir yeni bölüm olsa.![]()