En azından ondan sonrası daha adil oldu Belki de yarşmanın kaderini değiştirdim. Belki de nice yarışmacılar elenecekti o ses kalitesi yüzündenSırf sen kaliteli dinle diye yapmıştım
Aaa senin , şarkıyı yalnız , ses kalitesi de, kurtarmazdı ayollEn azından ondan sonrası daha adil oldu Belki de yarşmanın kaderini değiştirdim. Belki de nice yarışmacılar elenecekti o ses kalitesi yüzünden
Karşılaştırmalı göstermiştim sana, çok fark varAaa senin , şarkıyı yalnız , ses kalitesi de, kurtarmazdı ayoll
Yabancı ile senin neyine strateji En iyileri kullan demiştim ben sana Bak @Yiğitt eKarşılaştırmalı göstermiştim sana, çok fark var
Aaa senin , şarkıyı yalnız , ses kalitesi de, kurtarmazdı ayoll
Çiğdem'e katılıyorum bu sefer Senin şarkıyı 4k diğer şarkıları 144p yüklese yine de fark yerdiKarşılaştırmalı göstermiştim sana, çok fark var
Afferim ayoll ,dünü azıcık telafi ettin @XanTierÇiğdem'e katılıyorum bu sefer Senin şarkıyı 4k diğer şarkıları 144p yüklese yine de fark yerdi
Yabancı ile senin neyine strateji En iyileri kullan demiştim ben sana Bak @Yiğitt e
Elendiğimden beri adamı dinlemiyorum zaten pekÇiğdem'e katılıyorum bu sefer Senin şarkıyı 4k diğer şarkıları 144p yüklese yine de fark yerdi
Elendiğimden beri adamı dinlemiyorum zaten pek
MS sayesin de ,kurtulmuş dua et , bize ayollHaklının yanında yer almaya devam edeceğiz